Jótékonykodj cuki kacsákkal, akár a sztárok!

Forrás: redlemon -
Vajna Timi Balogh Edina sztárok jótékonykodás kacsafutam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhában versenyeztek egymással hazánk csinos hírességei - Ada, Som-Balogh Edina és Vajna Tímea, akik már elkezdték a „felkészülést" az augusztus 30-ai Kacsafutamra.

Som-Balogh Edina családjával érkezett a megmérettetésre, a csinos színésznő elárulta, minden pillanatot kihasználnak egy kis kikapcsolódásra, mert idén sajnos elmarad a nagy külföldi nyaralás.

Forrás: redlemon

„Úgy néz ki, hogy idén nyáron már nem megyünk külföldre, otthon medencézünk, napozunk. Nem is bánjuk, hiszen a kicsi számára megterhelő lenne a hosszú út, és még annyira nem értékelné, bármilyen egzotikus helyre is mennénk. Noellel egy picit amúgy is nehezebb az utazás, mert nagyon oda kell figyelnünk az étrendjére: visszaszorítottuk a lisztes, cukros dolgokat, mert érzékeny a pocakja. Szerencsére ennek ellenére nagyon könnyű vele: vidám, jó kedélyű, kiegyensúlyozott kisgyerek, ráadásul nagyon lelkes és kíváncsi is" – magyarázta Edina, aki azt is hozzátette, a kacsák idén nyáron fontos szerepet töltenek be az életükben. „Noel egy kacsás úszógumival tanul úszni, de ezeket a kis gumikacsákat is nagyon szereti. Nagyon jó ötletnek tartom a Kacsafutamot, nemcsak azért, mert támogatjuk az UNICEF-et, hanem mert ez egy remek családi program" – tette hozzá a szőkeség, aki életében először próbálta ki a vízicsúszdát, amit nagyon élvezett.

Vajna Timi azonban rutinos csúszdázóként ugrott a gumikerékbe, amellyel egy kacsákkal teli medencébe csúszott. A szépség elárulta, már nagyon várja a futamot.

„Ha itthon leszünk augusztus 30-án - akkor én is kilátogatok a versenyre" – magyarázta Timi, aki azt is elmesélte, mit tervez a nyár utolsó hónapjára. „Andyvel a sok munka mellett a kikapcsolódásra is igyekszünk időt szakítani, úgyhogy augusztus közepén elmegyünk egy Franciaország–Horvátország–Spanyolország-körutazásra - már nagyon várjuk" – lelkendezett Vajna Tímea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.