Cserhalmi György családi gondokkal küzd

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Kamondi Zoltán betegség gond Kováts Adél Koncz Gábor film szerep nemzet színsze Hegedűs D. Géza család Törőcsik Mari Ónodi Eszter Cserhalmi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lehetőség előtt áll a színész, ám egyelőre kérdéses, elvállalja-e a szuperprodukcióban való szereplést.

Sztárszínészeket felsorakoztató mozifilmbe csábítják Cserhalmi Györgyöt, ám a Nemzet Színésze komoly családi problémával küzd, a hírek szerint azonban mindent megtesz, hogy ne hagyja cserben a stábot. A Halj már meg! című nagyjátékfilmben szerepel Törőcsik Mari, Ónodi Eszter, Kováts Adél, Hegedűs D. Géza és Koncz Gábor – írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Nem tudjuk még, hogy Cserhalmi művész úr elvállalja-e a munkát. Nagyon izgulunk, mert ezt a szerepet itthon most kizárólag ő tudja eljátszani. Pontosan nem tudjuk, miért vacillál, csak annyit, hogy súlyos családi gonddal küzd" – mondta a produkció egyik résztvevője.

„Nagyon örülök ennek a kivételes feladatnak, nagy megtiszteltetés. Egyelőre olyan problémával küzdök, amiről egészen biztosan nem fogok beszélni. A rendezővel már egyeztettem, hogy milyen feltételekkel tudom vállalni a munkát, a részletekről azonban nem árulhatok el többet" – mondta Cserhalmi György.

A film rendezője Kamondi Zoltán, kreatív művészeti vezetője pedig a Hollywood-szerte ismert és elismert operatőr-rendező, Koltai Lajos lesz. A lap megkereste Kamondit, aki annyit mondott: csak a jövő héten derül ki biztosan a szereplőgárda teljes összetétele.

Betegség állhat a háttérben

Cserhalmi egészségügyi problémái egy éve kezdődtek, amikor hátfájása miatt kellett több színházi előadást is lemondania. Állapotát akkor egy porckorongleválás is súlyosbított, ami miatt le kellett mondania a székesfehérvári, valamint a budapesti vígszínházas és a gyulai várszínházas szerepeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.