Feelinges helyszínek a Sziget Fesztiválon – itt biztos, hogy kényelem vár

buli wifi Sziget Fesztivál Nyugalom csend idősebb Sziget2015 kényelem hűvös napernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legnagyobb fesztiválján is jól esik időnként megpihenni, és 1-2 órát egy igényesebb, csendesebb helyen eltölteni. Most megtudhatod, hol tudsz nyugalomra lelni a buli közepén!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A fesztiválarcok között vannak olyanok, akik nem feltétlenül a dübörgő emberekkel teli zsúfolt helyszíneke keresik, például az idősebb korosztály, a családdal vagy baráti körrel érkezők. A Sziget Fesztiválon is számtalan olyan helyszín található, ahol a visszafogottabb bulit kedvelők is megtalálják a számításukat.

Itt tényleg tudsz harmóniában fesztiválozni

Amennyiben egy hűvös kerthelységre vágysz, ahol lazíthatsz, chill zene szól, kényelmes raklapbútorok és ernyők várnak, sőt még bár és wifi is a rendelkezésedre áll, akkor irány az Aréna Relax.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színházi és művészeti sátrakban biztos, hogy érdekes emberekkel találkozhatsz és kellemes hangulatra lelsz, ahol még különleges alkotásokkal vagy társulatokkal is megismerkedhetsz. (Múzeumi negyed, Nagy utcaszínház)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A nyugodtabb feelingzenei színpadok, babzsákokkal, hangulatos bárokkal biztos kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Ráadásul remek koncerteket is hallgathatsz. (Klasszikus és jazz színpad, Afro-latin-reggae falu)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A sziget strandjára is érdemes kilátogatni, ahol csobbanhatsz a Dunába. (Sziget beach)

Ha árnyékosabb helyen, jóízű falatokat kóstolnál és leülnél borozgatni a barátaiddal, akkor a Hungarikum falut, vagy a Rézangyal Fruit bárt ajánljuk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A legtutibb rész pedig a feltöltődésre a Sziget VIP, ahova ugyan drágább a belépő, de amellett, hogy a nagyszínpad árnyékában hallgathatod a koncerteket, még sztárokkal is összefuthatsz.

Íme az 5 legmenőbb DJ a Szigeten - irány a Telekom Aréna!http://www.life.hu/kult/20150806-telekom-arena-program-es-fellepok-a-szigeten.htmlA Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!KultOrigoMinden idők topsorozatai: szerintünk ez a 10 a legjobb!http://www.life.hu/kult/20150810-minden-idok-teves-topsorozatai-szerintunk-ez-a-10-a-legjobb.htmlMindenkinek megvannak a maga kedvenc sorozatai, és most mi is összegyűjtöttük a sajátjainkat egy szigorúan szubjektív lista erejéig. Következzen hát az általunk legfontosabbnak tartott és legjobban szeretett 10 tévésorozat időrendben, természetesen indoklásokkal és videókkal!KultEz az 5 kedvenc idézetünk az Ízek, imák, szerelmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20150809-ot-kedvenc-idezet-elizabeth-gilbert-izek-imak-szerelmek-konyvebol.htmlUgye, ti is rongyosra olvastátok az Ízek, imák, szerelmek című könyvet? Nekünk az egyik nagy kedvencünk, ahogyan a belőle készült film is. Most összegyűjtöttük nektek az öt legjobb idézetet a könyvből.Kult--Micsoda? Steve Jobs életéből opera készülhttp://www.life.hu/kult/20150808-steve-jobs-eletebol-opera-keszul.htmlAz Apple társalapító vezérigazgatójáról, az innovatív Steve Jobsról rendelt meg operát a Santa Fe-i operaház.Kult--Az új divat napsütésben bulizni - Próbáld ki!http://www.life.hu/kult/20150806-kulturalis-programajanlo-augusztus-6-10.htmlNapfényben táncolni, isteni férfihangot hallgatni, csodás férfitesteket sportolás közben megfigyelni, vagy gondolatban Spanyolországba röppenni is lesz lehetőséged a hétvégén, de azt is eláruljuk, hol érdemes egyedi kiegészítőket vásárolnod. Figyelj! KultNorthfotoHárom sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, ami valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.