Sziget Fesztivál árak lángos fesztivál pékség Sziget2015 gulyás kakaós csiga kolbász vegetáriánus étel gasztro dinnye gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget Fesztiválon a jó zene mellett a kánikula és a forróság az úr. A nagy melegben a szigetlakók villámgyorsan megtalálták, mivel tudják egyszerre a szomjukat és az éhségüket is csillapítani. Hosszú sorokban vároakznak, hogy hozzájussanak a hűsítő csemegéhez!
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Amikor órák óta csapatod a buliban, egyszer csak jelez a szervezeted, hogy ideje töltekezni. Nos, az éhség és a szomjúság nagy úr. Ilyenkor érdemes olyan harapnivaló után nézned, ami remek kombináció, hogy kevés pénzből egyszerre juss ételhez és italhoz.

Ki hinné, hogy a legnagyobb sláger a Sziget Fesztiválon a gyümölcsöket áruló stand. Nem is nehéz rátalálni, mert kígyózó sorok várnak arra, hogy hűsítő és ízletes napon érlelt dinnyéhez, barackhoz, almához jussanak. A szigetlakók nagy mosollyal távoznak, amikor megszerezték a piros lédús görögdinnyét, ami egyszerre frissítő és étvágycsillapító hatású. (Egy szelet dinnye 300 forint.)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Akinek nem elég a gyümölcsös felfrissülés, azok is találnak kalóriában gazdag harapnivaót.

Magyaros ízekből nincs hiány a fesztiválon, hiszen a pultokon a pörkölttől kezdve, a gulyáslevesen át a lángosig mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő étkeket. (500 fotinrttól - 3000 forintig)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A vegetáriánusok is simán jól lakhatnak, hiszen az egyik vega étterem széles kínálattal várja a hús nélkül élőket. Itt megkóstolhatod a vegavirslit, a növényi sajtokat és grillzöldség tálakat. (200 forinttól -1800 forintig)

A különleges ízek kedvelőire is pazar gasztrokaland várhat a fesztiválon, mert ázsiai konyha is képviselteti magát. A pad thai (sült tészta) könnyű és ízletes étel, amit mindenkinek ajánlunk kipróbálásra. (pad thai 1390 forint)

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Akik pedig reggel vagy akár napközben péksüteményekre vágynak, a tradicionális pékségben kakaóstekercsek és a ropogós kenyerek között válogathatnak. (200 forinttól - 500 forintig)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.