Itt az új Tarantino film előzetese - gyönyörű képek, ütős zene, minden idők legjobb szereposztása

film Hateful eight Quentin Tarantino előzetes western
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Tarantino tervbe vett westernjének forgatókönyvét valaki feltette az internetre, a sértett rendező kijelentette: nem csinálja meg a filmet, ám jobb belátásra tért. Szerencsére. És már itt is van az első előzetes.
rendező: Quentin Tarantino
forgatókönyvíró: Quentin Tarantino
szereplők:
Samuel L. Jackson
Kurt Russell
Amber Tamblyn
Tim Roth
Walton Goggins
James Remar
Michael Madsen
Zoe Bell
Bruce Dern
Denis Menochet
James Parks
Feledi Zsuzsa: a pauszok gyógyítójahttp://www.life.hu/kult/20150812-interju-feledi-zsuzsa-a-lechner-tudaskozpont-papirrestauratoraval.htmlNem kérek takarítást! - olvasható a papírrestaurátor szobájának ajtaján. Kis szobában nagy asztal, kiterítve és lesúlyozva több ívnyi pausz, rajta fekete vonalak, kézzel készült tervek: Élmunkás tér, Marx tér, Arany János utca – a 3-as metró Deák tér- Árpád híd közötti szakaszának grafikus intézkedési tervei 1968-ból. A fal mellett állványokon és polcokon repedezett sárga, barna és fehér papírtekercsek, kihajtott ívek, bögre és szemüvegek, radír és papírkefe. Itt dolgozik Feledi Zsuzsa a Lechner Tudásközpont papírrestaurátora. KultOrigoA 10 leghasznosabb bölcsesség a dalai lámátólhttp://www.life.hu/kult/20150812-a-tiz-leghasznosabb-bolcsesseg-a-dalai-lamatol-amit-manapsag-is-alkalmazhatunk.htmlŐszentségéhez, a dalai lámához számtalan, saját életünkre is igaz és megfontolni való bölcsesség köthető. Mivel idén júliusban ünnepelte a dalai láma a 80. születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük a 10 kedvenc idézetünket tőle.KultAFPMinden idők topsorozatai: szerintünk ez a 10 a legjobb!http://www.life.hu/kult/20150810-minden-idok-teves-topsorozatai-szerintunk-ez-a-10-a-legjobb.htmlMindenkinek megvannak a maga kedvenc sorozatai, és most mi is összegyűjtöttük a sajátjainkat egy szigorúan szubjektív lista erejéig. Következzen hát az általunk legfontosabbnak tartott és legjobban szeretett 10 tévésorozat időrendben, természetesen indoklásokkal és videókkal!KultÚjra együtt: Angelina Jolie és Brad Pitt ismét közös filmet forgathttp://www.life.hu/kult/20150806-angelina-jolie-es-brad-pitt-ismet-kozos-filmet-forgat-by-the-sea-cimmel.htmlA Mr. és Mrs. Smith után ismét egy filmben találkozhatunk Angelina Jolie-val és Brad Pitt-tel. Kult--Három sorozatgyilkos, aki horrorisztikus műveket ihletett (18+)http://www.life.hu/kult/20150804-harom-sorozatgyilkos-akirol-horrorfilm-es-konyv-keszult-18.htmlInspiráció. Habár e szó hallatán legtöbbször szép dolgokra, produktumokra gondolunk, előfordulhat, hogy egy-egy rémes, hátborzongató tett lesz az, ami valakit megihlet. Íme, három kegyetlen sorozatgyilkos története, akiknek a cselekedetei híres filmrendezőknek adtak ötleteket.KultNorthfotoEmberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.