Sziget Fesztivál kép fotó extrém Sziget2015 megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Telekom Cashtag Házába megérkeztek a fesztiválozók fotói, mi pedig kiválasztottuk nektek a kedvenceinket, amelyek között ott lapul a Sziget vérfarkasa és a kifacsarodott fejjel táncoló lány is.

A Telekom Cashtag Háza a Sziget Fesztivál ideje alatt várja a fotóidat az #egyuttmegjobb-ra, hogy utána felkerüljenek a Telekom Torony falára. A játék lényege: minél több feelingfotót küldesz, annál több pontot gyűjtesz, amelyeket trendi nyereményekre válthatsz be, például hajgumi, strandlabda, papucs, törülköző, füldugó, párna. A képek csak úgy özönlenek a casthag oldalra, mi pedig kiválasztottuk a top 10 feelingképet, amelyek között kalandozva te is átélheted, milyen szigetkalandornak lenni.

/1508/Szige2015814113339

A Life.hu kedvence a postaládaember és a kifacsart fejű lány volt, aki hajkoronáját arca elé borítva, nagyon abszurdan festett. De megnézheted a Sziget szívét, a Sziget vérfarkasát és azt is, hogy milyen egy csodagombában pihenni egy-egy fárasztó parti vagy koncert után.

Ennyit spórolsz, ha otthonról fesztiválozol!http://www.life.hu/kult/20150811-sok-penzt-megsporolhatsz-ha-fesztivalozas-helyett-otthon-maradsz-es-pihensz-egy-napot-vagy-akar-egy.htmlA héten indult az év legnagyobb bulija, a Sziget Fesztivál - most megtudhatod, mennyit takaríthatsz meg, ha a dübörgő zene helyett a kanapédat választod.KultThinkstockFeelinges helyszínek a Sziget Fesztiválon – itt biztos, hogy kényelem várhttp://www.life.hu/kult/20150811-nyugalmas-lazulos-helyszinek-a-sziget-fesztivalon-ahol-kenyelem-es-harmonia-var.htmlAz év legnagyobb fesztiválján is jól esik időnként megpihenni, és 1-2 órát egy igényesebb, csendesebb helyen eltölteni. Most megtudhatod, hol tudsz nyugalomra lelni a buli közepén!KultFotó: Zsigmond László/Life.huMegtaláltuk a Sziget Fesztivál legkedveltebb ételét http://www.life.hu/kult/20150811-sziget-gasztro-korkep-most-megtudhatod-milyen-eteleket-erdemes-fogyasztani-a-fesztivalon-es-mennyibe.htmlAz idei Sziget Fesztiválon a jó zene mellett a kánikula és a forróság az úr. A nagy melegben a szigetlakók villámgyorsan megtalálták, mivel tudják egyszerre a szomjukat és az éhségüket is csillapítani. Hosszú sorokban vároakznak, hogy hozzájussanak a hűsítő csemegéhez!KultFotó: Zsigmond László/Life.huJótékonykodj cuki kacsákkal, akár a sztárok!http://www.life.hu/kult/20150808-akarcsak-som-balogh-edina-vagy-vajna-timi-te-is-cuki-kacsakkal-jotekonykodhatsz.htmlFürdőruhában versenyeztek egymással hazánk csinos hírességei - Ada, Som-Balogh Edina és Vajna Tímea, akik már elkezdték a „felkészülést" az augusztus 30-ai Kacsafutamra.Kult--Cserhalmi György családi gondokkal küzdhttp://www.life.hu/kult/20150808-cserhalmi-gyorgy-a-nemzet-szinesze-csaladi-gondokkal-kuzd.htmlHatalmas lehetőség előtt áll a színész, ám egyelőre kérdéses, elvállalja-e a szuperprodukcióban való szereplést.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoLakatos Márk: "A sötét lyukak a fejekben vannak"http://www.life.hu/kult/20150813-lakatos-mark-a-sotet-lyukak-a-fejekben-vannak.html15. születésnapját ünnepli a Szigeten a Magic Mirror sátor, amely műsorának művészeti vezetője a másságát nyiltan felvállalkó Lakatos Márk lett.KultFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.