dokumentumfilm frontember album posztumusz Nirvana Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 6-án jelenik meg Kurt Cobain kiadatlan dalait tartalmazó album, az 1994-ben elhunyt zenészről készülő dokumentumfilm kísérőjeként.

Brett Morgen dokumentumfilmes a Nirvana együttes frontemberének életéről szóló, Montage of Heck című filmjéhez végzett kutatások során bukkant rá mintegy száz kazettára, rajtuk Kurt Cobain zenéjéről készült felvételekkel.Egyébként ezekből állították össze a film kísérőzenéjét is.

Forrás: MTV

Kurt Cobain családja kiakadt a zenész életéből készült filmen

A Montage Of Heck rendezője, Brett Morgen elmondta: a Nirvana frontemberének édesanyját és testvérét is megviselték a filmben látottak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A kazetták, amelyekre Brett Morgen egy bérelt széfben bukkant rá, „a maga teljes összetettségében tanúskodnak Kurt Cobain személyiségéről: romantikájáról, becsületességéről, különböző érzelmeiről” - mondta el a rendező.

A Montage of Heck-et már játsszák a mozikban, novemberben DVD-n is megjelenik.

A Nirvana utolsó koncertjét 1994. március 1-jén adta Münchenben, az együttes frontembere, Kurt Cobain alig egy hónappal később, április 5-én fejbe lőtte magát otthonában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.