Beindult Nemes Jeles László hollywoodi karrierje

Forrás: AFP/Valery Hache -
Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Saul fia 38 éves rendezőjét leszerződtette az egyik legnagyobb filmügynökség. Így olyan nagyságokkal került egy istállóba, mint Johnny Depp, Angelina Jolie és Harrison Ford, vagy a Coen testvérek.

A Saul fia rendezője a Filmklub podcastban beszélt arról, hogy a cannes-i nagydíj után mind a négy nagy hollywoodi ügynöksaég (ICM, UTA, CAA, WMA) ajánlatokkal bombázta, de akkor még nem akarta elárulni, hogy melyikhez fog szerződni. A The Hollywood Reporter most megtudta, hogy Nemes Jeles László végül a UTA-t, azaz a United Talent Agencyt választotta – írja az Origo.hu.

Forrás: AFP/Valery Hache

A UTA olyan hollywoodi sztárokat képvisel, mint Angelina Jolie, Johnny Depp, Harrison Ford, Barbra Streisand, Michael Douglas és Benedict Cumberbatch, a rendezők közül pedig többek között náluk van Wes Anderson, Alfonso Cuaron, Judd Apatow, illetve a Coen testvérek.

Nemes Jeles a Filmklub podcastban így foglalta össze, hogy miért érdekes ő egy amerikai ügynökség számára: "Én egy senki vagyok. De ők azt gondolják, hogy ez a senki majd egyszer lehet, hogy csinál egy olyan filmet, amiben a színészeik játszhatnak. És akkor jobb, hogy ha náluk van ez az idióta, mint egy másik ügynökségnél. Nekik érdekes egy olyan európai rendező, aki tud angolul dolgozni, akinek van egy új rendezői hangja, és azt gondolják, hogy ez hozhat olyan filmeket, amikről lehet majd hallani."

15 különleges kulisszatitok kultfilmek forgatási helyszíneirőlhttp://www.life.hu/kult/20150818-tizenot-kulonleges-kulisszatitok-kultfilmek-forgatasi-helyszineirol.htmlTudtad, hogy a Gyűrűk ura szereplői szó szerint aknamezőn lépkedtek? És hogy a 300 forgatásán hány napot töltött a stáb szabad ég alatt? Vagy hogy jártak-e a Keresztapa hősei Corleone városában? Mindezekre és még számos más kérdésre híres filmek forgatási helyszíneiről most választ kapsz.Kult--Exkluzív interjú a Rudimentallalhttp://www.life.hu/kult/20150818-exkluziv-interju-a-rudimental-egyuttessel-a-szigeten.htmlExkluzív interjút adott a Life.hu-nak a világhírű Rudimental együttes. Kult--Eolo Perfido: Ijesztően perverz fotósorozat bohócokról (18+)http://www.life.hu/kult/20150816-eolo-perfido-fotos-ijesztoen-perverz-fotosorozata-bohocokrol.htmlA bohócok eredetileg a szórakoztatás eszközei. Egyesek szerint azonban kifejezetten ijesztőek a vastagon mázolt arcú figurák. Eolo Perfido olasz fotográfus képein mindenképpen azok. Sőt!Kult--Hamarosan kezdődik az új Twin Peaks-sorozat forgatásahttp://www.life.hu/kult/20150814-az-uj-twin-peaks-sorozat-forgatasa-szeptemberben-kezdodik.htmlSzeptemberben kezdik el forgatni a kultikussá vált filmsorozatot. Egyelőre nem tudni, hány epizód készül, de az már biztos, hogy sorozat atyja, David Lynch neve jegyzi majd őket - írja az MTI.KultOrigoSorozat készülhet a Szerelmünk lapjaibólhttp://www.life.hu/kult/20150812-a-szerelmunk-lapjai-cimu-filmbol-sorozat-keszulhet.htmlHa hihetünk a híreszteléseknek, hamarosan sorozat formájában láthatjuk viszont Noah és Allie románcának történetét a képernyőn.KultNorthfotoA 10 leghasznosabb bölcsesség a dalai lámátólhttp://www.life.hu/kult/20150812-a-tiz-leghasznosabb-bolcsesseg-a-dalai-lamatol-amit-manapsag-is-alkalmazhatunk.htmlŐszentségéhez, a dalai lámához számtalan, saját életünkre is igaz és megfontolni való bölcsesség köthető. Mivel idén júliusban ünnepelte a dalai láma a 80. születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük a 10 kedvenc idézetünket tőle.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.