Stohl András lép Alföldi Róbert helyére?

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás -
Bereczki Zoltán váltás csere Stohl András Pokorny Lia Alföldi Róbert A Játékkészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a pletyka kapott szárnyra, hogy legjobb barátja váltja Alföldi Róbertet A Játékkészítők szuperprodukcióban.

Ahogy a Life.hu év elején megírta, sztárszereplők távoznak a múlt év színházi szenzációjának beharangozott darabból, A Játékkészítőből. Bereczki Zoltán és Pokorny Lia nem vállalta a folytatást. Most pedig Alföldi Róbert is kifarolt a produkcióból, akit állítólag Stohl András vált majd – írja a Bors.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

A lap megkereste az érintetteket, Alföldi Róbertet nem sikerült elérni, a darab producere, Illés Gabriella pedig meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott: „Új szlogenünk így hangzik:Több kaland, új dalok, régi ismerősök. De többet nem árulok el. Jövő héten csütörtökön lesz sajtótájékoztatónk, ahol minden kiderül, és annyit elárulhatok, hogy ott Stohl András lesz a műsorvezető."

Ezután a színészt is megkérdzeték, ő titokzatosan csak annyit mondott: „Találkozunk a csütörtöki sajtótájékoztatón!" - adott rövid választ Stohl.

Megmutatta szerelmét az RTL Klub sztárja: Bikiniben!http://www.life.hu/sztarok/20150817-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-megmutatta-uj-szerelmet-kis-kedvencet-a-kutyusat.htmlA Barátok közt színésznője strandolás közben, a hűs habokban állva kiáltotta világgá, hogy szerelmes.TV + Sztárok--Ennivalóan édes utastársra lelt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20150817-rubint-rekanak-fitneszedzonek-cuki-munkatarsa-akadt-megpedig-a-csaladjuk-uj-tagja-egy-kutyus.htmlRéka a Schobert család új tagjának sofőre lett. A kutyus a luxusautó hátsó üléséről leskelődött - hát nem zabálnivaló?TV + Sztárok--Berki Krisztián Hódi Pamelát álomnyaralással kényeztetihttp://www.life.hu/sztarok/20150817-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-hodi-pamelat-volt-kedveset-alomnyaralassal-kenyezteti-a-maldiv.htmlLuxusútra vitte volt kedvesét a magyar macsó. Az egykori szerelmespár a Maldív-szigeteken, egy pazar helyszínen közös ágyból szelfizett.TV + Sztárok--Orbán Ráhel ismert arcokkal bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-orban-rahel-orban-viktor-miniszterelnok-lanya-vitezy-david-miniszteri-biztossal-es-risztov-eva.htmlLáthatóan remekül érezte magát a Sziget Fesztiválon a miniszterelnök lánya, aki egy olimpiai bajnokot is elcsípett.TV + SztárokOrigoMi történt? Teljesen eltorzult Sarka Kata és Szabó Zsófi arca - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-teljesen-eltorzult-sarka-kata-es-szabo-zsofi-arca-megdobbento-foto.htmlSokkoló fényképet találtunk sztárszerzőnk, Sarka Kata Instagram oldalán. A szépség Szabó Zsófival szerepel a képen, arcukkal azonban valami nagyon furcsa dolog történt.TV + SztárokJennifer Lopez valóra váltotta az egyik rajongója kéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-jennifer-lopez-teljesitette-egy-rajongoja-extrem-kereset.htmlNéha a világsztárok is megmutatják, mennyire emberiek, és igenis fontosak számukra a rajongóik. Így tett most Jennifer Lopez is, aki nagy örömet szerzett egy fiatal fiúnak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.