Dollármilliók! Ennyiért pörgetik a lemezeket a leghíresebb DJ-k

Forrás: AFP/Laurent Gillieron -
Calvin Harris David Guetta Steve Aoki Tiesto Skrillex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin listájából kiderült, mennyit keresnek a legismertebb lemezlovasok.

Nem csoda, hogy Taylor Swift Calvin Harrissel randizik, ugyanis a fesztiválok egyik legnagyobb kedvence nem csak jó zenét csinál, hanem annyit keres egy-egy bulival, hogy talicskával is igencsak nehéz hazatolni az összeget.

Taylor Swift és Calvin Harris Forrás: Northfoto

Természetesen az évek óta népszerű David Guetta és a techno-istenségnek tartott holland Tiesto is előkelő helyet foglal el a legtöbb gázsit bezsebelő DJ-k között, amelyek top5 listája egész pontosan így fest.

1.Calvin Harris – 66 millió dollár
2.David Guetta – 37 millió dollár
3.Tiesto – 36 millió dollár
4.Skrillex – 24 millió dollár
5.Steve Aoki – 24 millió dollár
David Guetta Forrás: AFP/Laurent Gillieron
Elcsúszott és tönkretett egy 400 millió forintos festményt a kétbalkezes diák - Videó!http://www.life.hu/kult/20150825-elcsuszott-a-muzeumban-es-tonkretett-egy-400-millio-forintos-festmenyt-egy-tajvani-diak.htmlEgy üdítőitallal a kezében megbotlott egy múzeumban és nekiesett Paolo Porpora olasz barokk festőművész egyik festményének egy 12 éves tajvani diák, súlyosan megrongálva a 1,5 millió dollár (közel 400 millió forint) értékű műalkotást.Kult--Slágerlisták élén az egy perc néma csend a menekültekérthttp://www.life.hu/kult/20150824-slagerlistak-elen-az-egy-perc-nema-csend-a-menekultekert.htmlMár megjelenése előtt internetes slágerlisták élére került az az egy perces néma csendet tartalmazó „dal", amelyet Raoul Haspel osztrák előadó dobott piacra azért, hogy az emberek „békés és csendes módon" fejezhessék ki az osztrák és az európai menekültpolitikával kapcsolatos elégedetlenségüket.Kult--Így élünk mi - fantasztikus és beszédes fotósorozat a civilizációs ártalmakrólhttp://www.life.hu/kult/20150820-igy-elunk-mi-fantasztikus-es-beszedes-fotosorozat-a-civilizacios-artalmakrol-steve-cutts-fotos.htmlA londoni művésznek igen éles a látása, jó a humora, és ügyes a keze.KultOrigoVége! Feloszlik az ország egyik legsikeresebb zenekara, a Carbonfools?http://www.life.hu/kult/20150820-feloszlik-az-orszag-egyik-legsikeresebb-zenekara-a-carbonfools-es-az-enekes-feher-balazs-kulfoldre.htmlA Carbonfools immár 12 éve meghatározó egyénisége a magyar zenei iparnak. Most azonban úgy tűnik, talán egy időre, talán végleg szétszélednek a tagok. Pihennek, gondolkoznak, sőt, azt is rebesgetik, hogy az énekes, Fehér Balázs külföldre költözik egy időre.KultAz Eurovíziós Gála sztárfellépője lesz Kállay-Saunders András - Micsoda megtiszteltetés!http://www.life.hu/kult/20150819-az-eurovizios-gala-sztarfellepoje-lesz-kallay-saunders-andras-micsoda-megtiszteltetes-harminc.htmlKállay-Saunders András a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: tavalyi, ötödik helyezést elérő szereplése mély nyomot hagyhatott az Eurovíziós Dalfesztivál szervezőiben, mert felkérték a zenész-énekest, hogy lépjen fel a luxemburgi gálaesten. KultFotó: Bielik István - OrigoMegmutatjuk a Sziget Fesztivál legmegdöbbentőbb fotóithttp://www.life.hu/kult/20150814-a-sziget-fesztival-legmegdobbentobb-legextremebb-fotoit-gyujtottuk-ossze-a-telekom-cashtag-haz.htmlA Telekom Cashtag Házába megérkeztek a fesztiválozók fotói, mi pedig kiválasztottuk nektek a kedvenceinket, amelyek között ott lapul a Sziget vérfarkasa és a kifacsarodott fejjel táncoló lány is.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.