Lecserélték Miss Röfit – fiatal és csinos taggal bővült a Muppet Show

Forrás: ABC -
Breki sorozat cserélés Miss Röfi szereplő Muppet Show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóval fiatalabb, és modernebb karakterre „cserélték" Miss Röfit a Muppet Show alkotói. Denise hasonlít az egykori szereplőre, de jóval merészebb, mint az elődje volt.

Az újjászületett sorozatban mostantól nagyobb hangsúlyt fektetnek a szereplők magánéletére. Ahogy korábban az Origo is megírta, 31 évnyi házasság után elvált egymástól Miss Röfi és Breki, a Muppet Show kultikus házaspárja. A hírt saját maguk jelentették be a hivatalos Facebook oldalukon, amit több mint 51 ezren lájkoltak. Miss Röfi továbbra is marad ugyan a csapat tagja, de Breki már az új szereplővel randizik – írja Origo.hu.

Forrás: ABC
Miley Cyrus mindent benyel legújabb klipjébenhttp://www.life.hu/kult/20150902-miley-cyrus-legujabb-klipjeben-mindent-benyel.htmlA híresség a sok botránykeltés mellett zenei karrierjét sem hanyagolja el, most pedig új videoklippel állt elő.Kult--Musical lesz Spongyabobból – Hamarosan színpadon a mesehős!http://www.life.hu/kult/20150902-musical-keszul-spongyabob-kockanadrag-eleterol-a-chicago-i-szinpadon.htmlA népszerű amerikai televíziós rajzfilmsorozat rajongóinak már nem kell sokáig várniuk, hogy kedvenc szivacsukat a színházban láthassák viszont. Jövő nyáron ugyanis musical formájában kerülnek a nagyközönség elé a bájos (vagy bárgyú?) SpongyaBob Kockanadrág történetei.KultOrigoA Trónok harca és Taylor Swift is bekerült az új Guinness-rekordok könyvébehttp://www.life.hu/kult/20150902-a-tronok-harca-es-taylor-swift-is-bekerult-az-uj-guinness-rekordok-konyvebe.htmlA Trónok harca című filmsorozat, Taylor Swift, Shakira, Ed Sheeran és a One Direction is bekerült az új, szeptember 10-én megjelenő Guinness-rekordok könyvébe.Kult--A szemétből gyűjtötte össze a húszezer kötetes könyvtárathttp://www.life.hu/kult/20150826-huszezer-kotetes-konyvtarat-gyujtott-ossze-a-szemetbol-a-kolumbiai-konyvek-lordja.htmlMintegy húszezer kötetes könyvtárat gyűjtött össze szemétbe dobott könyvekből egy kolumbiai férfi, akit hazájában a Könyvek lordjaként tisztelnek, amiért több ezer kolumbiai gyerekhez vitte el az olvasás szeretetét.Kult--5 filmsztár, aki kaszkadőr nélkül akciózikhttp://www.life.hu/kult/20150825-5-filmsztar-sylvester-stallone-harrison-ford-jackie-chan-jason-statham-tom-cruise-aki-kaszkador.htmlTom Cruise az új Mission: Impossible nyitójelenetében kívülről kapaszkodik egy felszálló repülőgép oldalába — ez pedig nem trükk, és nem is a dublőre játszotta el helyette. A számítógépes effektek és túlbiztosított filmsztárok korában ritka az ilyen bevállalósság, gyorsan össze is gyűjtöttük egy listára a legnevesebb, kaszkadőr nélkül is tökös színészeket.Kult--18 éves magyar lány lett a világ legjobb basszusgitárosahttp://www.life.hu/kult/20150827-magyar-lany-lett-a-vilag-legjobb-noi-basszusgitarosa.htmlMuck Éva nyerte meg az Egyesült Államokban rendezett Queen of Strings nevű versenyt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.