Amy Winehouse családja kiállítja az énekesnő sosem látott tárgyait és intim fotóit

fotó intim San Francisco család kiállítás Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
San Fransiscóban állítják ki Amy Winehouse személyes tárgyait, amelyeket a család gyűjtött össze.

Soha nem látott fotók a fiatal Amy-ről, zsidó szakácskönyv, egy régi gitár, Amy kedvenc ruhái, iskolában írt esszéi – ilyen, és ehhez hasonló dolgokat gyűjtött össze a 27. életévében elhunyt világsztár családja. A gyűjtésben elsősorban testvére és sógornője járt élen.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A család nagyon szerette volna megmutatni, hogy az ő szemükben milyen volt Amy, hiszen a nemrég mozikba kerülő filmben szerintük téves képet festettek a sztárról, és ráadásul még azt is megemlítik, hogy az apja is hibás lehetett Amy tragikus halálában.

Cinthya Dictator úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse között


Kívülről és belsőleg is sok a hasonlóság a két művésznő között - legalábbis Cinthya Dictator így érzi.

Hugh Jackman lehet az új James Bondhttp://www.life.hu/kult/20150906-hugh-jackman-lehet-az-uj-james-bond.htmlFelröppent a hír, hogy Daniel Craig a következő James Bond rész után nem vállalja tovább a szerepet. Kult--Néhai hírességek bizarr utolsó kívánságaihttp://www.life.hu/kult/20150904-nehai-hiressegek-elizabeth-taylor-harry-houdini-dusty-springfield-bizarr-utolso-kivansagai.htmlHaláluk előtt mi foglalkoztathatja a hírességeket? Egyeseket nyilván a túlvilág létezésének kérdése, vagy hogy milyen temetést szeretnének maguknak. És mi a helyzet az utolsó kívánságokkal? Íme, három bizarr kívánság, amelyeket hírességek kértek végrendeletükben. Kult--Szigorúan szinglik: 5 nő a moziból, akinél életforma a függetlenség http://www.life.hu/kult/20150903-a-frissen-mozikba-kerult-kesz-katasztrofa-foszereplonoje-elhivatott-szingli-es-nem-o-az-elso.htmlA frissen mozikba került Kész katasztrófa főszereplőnője elhivatott szingli, és nem ő az első: az utóbbi években már a filmvásznon is megjelentek azok a női karakterek, akiknél az egyedülállóság (és gyakran a poligámia) elvi kérdés. Bemutatjuk az öt legemlékezetesebbet.Kult--Lecserélték Miss Röfit – fiatal és csinos taggal bővült a Muppet Showhttp://www.life.hu/kult/20150902-lecsereltek-miss-rofit-csinos-fiatal-taggal-bovult-a-muppet-show.htmlJóval fiatalabb, és modernebb karakterre „cserélték" Miss Röfit a Muppet Show alkotói. Denise hasonlít az egykori szereplőre, de jóval merészebb, mint az elődje volt.Kult--Budapest nincs a legbarátságosabb városok közötthttp://www.life.hu/kult/20150902-budapest-nincs-a-legbaratsagosabb-varosok-kozott.htmlA Travel & Leisure magazin összegyűjtötte, melyek a világ legbarátságosabb városai. Budapest nem került a legjobb harmincba.KultThinkstockBill Murray szerepet kapott a női Szellemirtókbanhttp://www.life.hu/kult/20150902-bill-murray-szerepet-kapott-a-noi-szellemirtokban-chris-hemsworth-dan-aykroyd-kristen-wiig-melissa.htmlAz ikonikus trilógia rebootja (azaz az első film újraforgatott verziója) a női főszereplők mellett olyan további sztárokkal is büszkélkedhet, mint Chris Hemsworth, Dan Aykroyd és Bill Burray. Igen, Bill ismét feltűnik a szellemektől hemzsegő filmvásznon. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.