Így ünnepli születésnapját egy híres énekes

Forrás: Thinkstock -
zene kulturális programajánló kultúra hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bérczesi Robi művészi előadói esttel, a Wellhello ismét elnöki koncerttel készül. A Müpa remek előadással csalogat, a Gyulyásfesztivál pedig igazi magyaros ízekkel. Ráadásul vasárnap a Magyar Dal Napja, így egy jó koncert szinte kötelező. Nos, akkor hova is mész a hétvégén?

1. Bérczesi Robi - Az utolsó harmincas
Szeptember 12.
Hunnia Art Bistro

A Hiperkarma frontembere, Bérczesi Robi zseniális előadóestet tart a Hunnia Art Bistróban szombaton. Legjobb szerzeményeit adja elő gitárkísérettel, a 39. születésnapját ünnepli, koccints egyet az egészségére a koncerten!

Fotó: Bielik István/Origo

2. Szolnoki Gulyásfesztivál
Szeptember 12-13.
Szolnok

Szeptember 12. és 13. között rendezik meg Magyarország legnagyobb gulyásfesztiválját Szolnokon. Az eseményre rengetegen érkeznek az ország különböző pontjairól és határainkon túlról is, hogy megmutassák főzőtudományukat. A fesztivál egyik hazajáró fellépője az alföldi betyárbanda, a Bodriés a Miskakancsó, akik Mr. Goulash vezetésével egy különleges produkcióval készülnek a rendezvényre.

Forrás: Thinkstock

3. Wellhello-koncert
Szeptember 10.
Budapest Park

Ugye nem hitted azt, hogy a nyár után már nem is lesznek szuper szabadtéri bulik? A Wellhello biztosan újra elnöki hangulatot hoz a Budapest Park színpadára.
Ha nem volt elég a szabadtéri őrületből, (márpedig tudjuk, hogy nem volt), irány egy nagyot bulizni csütörtökön, ami még ősszel is hivatalos kispéntek.

Forrás: Temesi Ádám

4. Kokoschka babája
Szeptember 13.
Müpa

“Kokoschka babája” címmel készül a Müpa és Gergye Krisztián Társulata előadása, szoros együttműködésben az osztrák balerinával, Gloria Benedikttel. Szeptember 13-án a Müpában látható előadásuk felidézi Gustav Mahler korát, és a 20. század történelmén átívelő utazásra invitálja nézőit egy legendás szerelmi történet párhuzamában.

Fotó: Dömölky Dániel

5. Magyar Dal Napja
Szeptember 13.
Kobuci kert

Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Dal Napja: egyetlen színpadon, 12 órán át a népzenei és világzenei muzsikustársadalom legfontosabb képviselői váltják egymást. A névsor magáért beszél: Tárkány Művek, Besh O Drom, Ferenczi György és a Rackajam, Parno Graszt és még sokan mások a Kobuci kertben.

Forrás: Thinkstock
Hugh Jackman lehet az új James Bondhttp://www.life.hu/kult/20150906-hugh-jackman-lehet-az-uj-james-bond.htmlFelröppent a hír, hogy Daniel Craig a következő James Bond rész után nem vállalja tovább a szerepet. Kult--Budapest nincs a legbarátságosabb városok közötthttp://www.life.hu/kult/20150902-budapest-nincs-a-legbaratsagosabb-varosok-kozott.htmlA Travel & Leisure magazin összegyűjtötte, melyek a világ legbarátságosabb városai. Budapest nem került a legjobb harmincba.KultThinkstockDollármilliók! Ennyiért pörgetik a lemezeket a leghíresebb DJ-khttp://www.life.hu/kult/20150825-ennyit-keresnek-a-hires-djk-tiesto-calvin-harris-david-guetta-steve-aoki-skrillex.htmlA Forbes magazin listájából kiderült, mennyit keresnek a legismertebb lemezlovasok.Kult--5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetrehttp://www.life.hu/kult/20150209-a-sziget-fesztival-minusz-egyedik-napjara-jon-robbie-williams-ezert-orulunk-neki.htmlMár csak néhány nap, és végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathatjuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Visszaszámlálás indul! Kult--Az új divat napsütésben bulizni - Próbáld ki!http://www.life.hu/kult/20150806-kulturalis-programajanlo-augusztus-6-10.htmlNapfényben táncolni, isteni férfihangot hallgatni, csodás férfitesteket sportolás közben megfigyelni, vagy gondolatban Spanyolországba röppenni is lesz lehetőséged a hétvégén, de azt is eláruljuk, hol érdemes egyedi kiegészítőket vásárolnod. Figyelj! KultNorthfotoVisszatér a Szökés című sorozat - Michael Scofield feltámadhttp://www.life.hu/kult/20150721-a-szokes-sorozat-visszater-egy-evadra.htmlHat évvel a lezárás után újra összeállnak a szökevények. Visszatér a Szökés című sorozat a képernyőre. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.