Szívek szállodája Gilmore Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha láttad, akkor biztosan nem felejted el a Gilmore lányok vicces, olykor könnyfakasztó kalandjait. Ha nem láttad, akkor pedig ne hagyd ki - úgyis lassan itt az esős ősz, amikor az egyik legjobb dolog egy pokrócba burkolózva filmet nézni. Most összeszedtünk neked néhány kedvcsináló aranyköpést a sorozatból. 

"Ha farmer vagy, törődnöd kell a növényeiddel, és nem a magon vagy a talajon múlik, hanem hogy foglalkozol velük minden nap, amíg csak világ a világ".

"Addig semmit sem kapsz, amíg nem is kérsz. Ha már kérted, de nem kapod meg, akkor talán nem is volt érdemes várni rá. Van, ami sosem lehet a miénk, hiába is szeretnénk, hogy az legyen."

"Az élet egy harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad."

Így élnek most a Gilmore lányok

Sokan a szívükbe zárták a Szívek szállodája temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. Idehaza az M1 kezdte vetíteni az amerikai sorozatot, majd az RTL Klubon és a Viasaton is követhettük az egyedülálló anya és lánya életét Stars Hollow-ban. A széria utolsó részét az Egyesült Államokban 2007-ben mutatták be. Mi lett azóta a sorozat hőseivel? Itt elolvashatod.


"Most olyan érzésem van, mint akkor volt. (...) Amikor minden olyan tökéletes és szép, hogy máris szomorú vagy, amiért ez nem tarthat örökké."

"Nem szeretem a hétfőket, de sajnos hetente találkozom velük".

Forrás: viasat3


"Nem hiszek a megbánásban, mert minden, amit tettem vagy nem tettem, még ha nem is úgy alakult, ahogyan terveztem, visszavonhatatlan része lett az életemnek".

Sörimádók figyelem: Megnyílt a müncheni Oktoberfesthttp://www.life.hu/kult/20150919-megnyilt-a-muncheni-oktoberfest-vilag-legnagyobb-nepunnepelyekent-szamon-tartott-sorfesztivalja.htmlMegnyílt szombaton Münchenben az Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztivál.Kult--Hamisítással vádolja a Johnny Depp-film rendezője producereithttp://www.life.hu/kult/20150919-hamisitassal-vadolja-a-johnny-depp-film-rendezoje-producereit.htmlElmaradt a Martin Amis regényéből Billy Bob Thornton és Johnny Depp főszereplésével forgatott London Fields péntekre tervezett torontói premierje, mivel a rendező a film meghamisításával vádolta meg a producereket.Kult--Nemzeti Vágta: 12 ország legjobb lovasai a PreVital Nemzetközi Futamonhttp://www.life.hu/kult/20150919-szeptember-19-es-20-kozott-immar-nyolcadszor-rendezik-meg-a-hosok-teren-a-nemzeti-vagtat.htmlSzeptember 19-20. között immár nyolcadszor rendezik meg a Hősök terén Magyarország legnagyobb kulturális, turisztikai, gasztronómiai és történelmi településfesztiválját, a Nemzeti Vágtát. Az egyedülálló lovas ünnep már az induláskor átlépte az államhatárokat, és fogadott lovasokat a történelmi Magyarország területéről.KultOrigoMa van a Színházak éjszakájahttp://www.life.hu/kult/20150919-ma-van-a-szinhazak-ejszakaja.html25 fővárosi színház várja rendhagyó produkciókkal, interaktív programokkal a közönséget, 61 helyszínen több száz programon keresztül engednek betekintést a színház világába, a készülő előadásokba, a színházi háttérmunkába.Kult--Cannes: Az egyik legnagyobb amerikai forgalmazó megvette a magyar versenyfilmethttp://www.life.hu/kult/20150517-cannes-az-egyik-legnagyobb-amerikai-forgalmazo-megvette-a-magyar-versenyfilmet-a-nemes-jeles.htmlAz egyik legjelentősebb amerikai forgalmazó, a Sony Pictures Classics megvette Nemes Jeles László Saul fia című filmjének észak-amerikai forgalmazási jogait - tudta meg vasárnap a Variety című filmes szaklap.KultOrigoEgyütt forgat újra a Szívek szállodája színészgárdája?http://www.life.hu/kult/20150530-egyutt-forgat-ujra-a-szivek-szallodaja-szineszgardaja.htmlA Szívek szállodájá-ban Luke-ot játszó Scott Patterson kotyogta el, hogy újra összeállhatnak a sorozat színészei. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.