Jelez a jópasi radar! Patrick Dempsey is szerepel az új Bridget Jones-filmben

Colin Firth Bridget Jones Patrick Dempsey film Bridget Joness Baby Bridget Jones naplója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a gyönyörű szemű Hugh Grant és a sármos brit Colin Firth látványa dobta fel az amúgy is zseniális Bridget Jones filmeket. Most újabb szépfiú csatlakozik a csapathoz.

A Grace klinika elképesztően sármos sztárja, Patrick Dempsey megállapodott a Bridget Jones's Baby című film készítőivel. A 49 éves színész is csatlakozik Renée Zellwegerhez és a stábhoz a Bridget Jones naplója sorozat legújabb részében.

Patrick Dempsey Forrás: Instagram/ Patrick Dempsey

"Szeretek Angliában dolgozni. Renee és Colin remek munkatársak. Jó pár napot próbálunk a Pinewood Stúdióban. Tényleg jó itt lenni!" - írta egy fotójához Dempsey az Instagramon.

A hírek szerint Hugh Grant nem szerepel az új részben, azonban Colin Firth továbbra is főszereplő marad, annak ellenére, hogy a film alapjául szolgáló Helen Fielding könyvben karaktere, Mark Darcy már nem él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.