Ki gondolta volna? Óriási titok derült ki az Alkonyat-filmekről

Forrás: Pro Video -
Robert Pattinson Jennifer Lawrence Kristen Stewart film Alkonyat (film) főszerep karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy az Alkonyat-filmek készítői eredetileg egy másik színésznőnek szánták Bella Swan szerepét, mielőtt az végül Kristen Stewartnál landolt? 

Bár maga a filmsorozat véget ért, az Alkonyat és ezzel együtt Kristen Stewart és Robert Pattinson népszerűsége továbbra sem csökken. Ki gondolta volna, hogy ha egy kicsit is másképp döntenek a film készítői és egy bizonyos színésznő, akkor valaki egészen mást emlegetnénk Robert Pattinson filmbéli és esetleg való életbeli partnereként?

Forrás: Pro Video

A minap Jennifer Lawrence hintette el a brit Cosmopolitannek adott interjújában, hogy csak kicsin múlott, hogy nem ő kapta Bella Swan szerepét.

Forrás: Fórum Hungary

"Emlékszem, hogy amikor kijött az első rész a mozikban, láttam Kristen Stewartot a vörös szőnyegen, és azt, hogy állandóan a nyomában vannak.

10 dolog, amiért imádjuk Jennifer Lawrence-t

Jelenleg kétségkívül ő Hollywood egyik legnagyobb reménysége, aki nemcsak őrülten cuki, természetes és nagyon szexi, de stílusa is van. Jennifer Lawrence még csak 25 éves, és azon kevés színésznők közé tartozik, akiket a férfiak és a nők is képesek imádni. A mi rajongásunk sem szűnik évek óta - többek között a következő 10 dolog miatt is kedveljük annyira a színésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.