Törőcsik Mari jól van és boldog

Forrás: MTI/Soós Lajos -
boldogság színésznő színház Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gálán, amelyet a Színház- és Filmművészeti Egyetem fennállásának 150. évfordulójára rendeztek, a Kossuth-díjas Törőcsik Mari volt az első fellépő.

A nemzet színésze nemrég hagyhatta el a kórházat, légzőszervi betegsége miatt kezelték. A színpadta két kollégája, Vidnyánszky Attila és Kiss Andrea kísérték fel. Törőcsik Mari mosolygott, miközben vastapssal ünnepelte a közönség.

"Butaság volt meghívni, nem tudok fellépni, én majd csak a végén meghajolok" – mondta mosolyogva.

Forrás: MTI/Soós Lajos

A két fiatal színész elkezdte énekelni a Körhinta című darab betétdalát, és Törőcsik Mari is csatlakozott. A nézők meghatottan hallgatták - számolt be a Blikk. "Életem egyik legnagyobb sikere volt a Körhinta. A bemutató után elvittek fellépni, ahol óriási taps fogadott, verset mondtam, és belesültem. Amikor meghajoltam három tenyér csattant csak, nem bocsátották meg, hogy hibáztam. Most csak itt állok, mégis tapsolnak. Az orvosaim javaslatára nem vállaltam Az öreg és a tenger című darabot, aminek novemberben lesz a premierje, de Ibsen: Brandjában továbbra is játszom." - mondta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.