Sarah Jessica Parker meglepő infókat árult el a Szex és New Yorkról

Forrás: AFP/Mark Sagliocco -
Sarah Jessica Parker sorozat titok Szex és New York sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ talán egyik legcsajosabb sorozatát több millióan nézték világszerte. Az utolsó rész óta tíz év telt el, de még a mai napig derülnek ki újabb titkok a forgatásról. 

Sarah Jessica Parker anno majdnem visszamondta Carrie szerepét, melyért az első időkben egyáltalán nem lelkesedett. A produkció készítőinek sokat kellett könyörögni, hogy vállalja el az egyik főszerepet, hiszen akkoriban a színésznő egy másik filmben kötelezte el magát. A sztár egy nemrég vele készített interjúban mesélt arról, hogy anno mennyire nem akarta elvállalni a munkát - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Mark Sagliocco

"Elkészítettük az első részt, és esküszöm, hogy annyira nem fogott meg, hogy el is feledkeztem róla. Egyik nap éppen az utcán sétáltam, amikor megállított egy nagy filmstúdió vezetője, hogy látta a bevezető részt. Azt sem tudtam, miről beszél" - mesélte Parker, aki ma már szeretettel gondol vissza a sorozatra, és nem bánja, hogy elfogadta a felkérést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.