Zsepiket elő! Íme, az 5 kedvenc idézetünk a Szerelmünk lapjaiból

Forrás: Northfoto -
Szerelmünk lapjai film idézet mozi szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen imádtuk Nicholas Sparks 1996-ban írt The Notebook című regényének filmadaptációját! Allie és Noah története ma is nők millióinak a szemébe csal könnyeket, mi pedig összegyűjtöttük az 5 legmeghatóbb idézetet a filmből. 

"Az igazi szerelem felemel és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben. Te ezt tetted velem, és remélem, én is ezt tettem veled."

Forrás: Northfoto

"Már nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy ez igazi szerelem volt. És ha egyszer a távoli jövőben találkozunk az új életünkben, boldogan fogok rád mosolyogni, és majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni!"

"Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap."

"Te és én nem vagyunk egyformák. Más világban élünk, mégis te tanítottad meg nekem, mi az igaz szerelem. Te mutattad meg, mit jelent törődni valakivel, és ettől én jobb ember lettem. Szeretném, ha ezt tudnád. Nincs bennem keserűség a történtek miatt. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy ami köztünk volt, igazi volt, és örülök, hogy legalább egy kis időre együtt lehettünk. (...) Talán egy pillanatra te is ezt érzed majd, visszamosolyogsz, és gyönyörűséggel őrzöd meg közös emlékeinket."

"Nem tudok boldog lenni úgy, hogy tudom, te valaki mással élsz. Megölne bennem valamit. Ami köztünk van, az nem mindenkinek adatik meg. Túl gyönyörű ahhoz, hogy elhajítsuk magunktól."
Íme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-tőlhttp://www.life.hu/kult/20151008-ime-az-5-leginspiralobb-idezet-nick-vujicic-tol.htmlA kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic sokáig nem is látta értelmét az életének. Ma már azonban motivációs trénerként dolgozik és több millió emberen segítet előadásaival. Most összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. KultOrigoTörőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigoÍme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoHoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigoEz az 5 kedvenc idézetünk az Ízek, imák, szerelmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20150809-ot-kedvenc-idezet-elizabeth-gilbert-izek-imak-szerelmek-konyvebol.htmlUgye, ti is rongyosra olvastátok az Ízek, imák, szerelmek című könyvet? Nekünk az egyik nagy kedvencünk, ahogyan a belőle készült film is. Most összegyűjtöttük nektek az öt legjobb idézetet a könyvből.Kult--Csaknem félmillióan látták az Alexander McQueen-kiállítást Londonbanhttp://www.life.hu/kult/20150803-felmillio-latogato-volt-kivancsi-alexander-mcqueen-divattervezzo-kiallitasara-londonban.htmlÖt és fél hónap alatt csaknem félmillió látogatója volt a Viktória és Albert Múzeumban Alexander McQueen divattervező ruháiból rendezett nagyszabású kiállításnak Londonban.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.