Így telik egy rohamosztagos napja - Fotók!

Forrás: Jorge Pérez Higuera -
fotós rohamosztagos Star Wars film Jorge Pérez Higuera vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálcsillagon is van bizony szabadnap, és egy-két űrcsata mellett néha belefér egy lazító koktél. Elképesztően vicces fotósorozat következik!

Te is Star Wars-rajongó vagy? Akkor biztosan elnyeri a tetszésedet, a spanyol fotógráfus, Jorge Pérez Higuera munkája, aki egy nem mindennapi témát örökített meg. A választás nem lehetett véletlen, hiszen körülbelül két hónap múlva a mozikban is látható lesz az amerikai sci-fi/fantasy legújabb része. A fotók koncepciója alapján mostanában elég unalmas lehet az élet az űrben, és a rohamosztagosoknak még biliárdozni is van idejük.

Forrás: Jorge Pérez Higuera

A fotós egy interjúban elmondta, hogy azért is készítette el a képeket, mert több generáció szívéhez is közel állnak ezek a karakterek, és sosem tudta igazán eldönteni, hogy vajon milyen neműek is lehetnek valójában.

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Kötögetés, szobafestés, és jacuzzi? Hogy is van ez? Merre van ilyenkor a főnök?

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Reméljük, hamarosan kaphatunk egy hasonló Gyűrűk ura-feldolgozást is.

Forrás: Jorge Pérez Higuera
Íme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-tőlhttp://www.life.hu/kult/20151008-ime-az-5-leginspiralobb-idezet-nick-vujicic-tol.htmlA kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic sokáig nem is látta értelmét az életének. Ma már azonban motivációs trénerként dolgozik és több millió emberen segítet előadásaival. Most összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. KultOrigoJennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoBrutális rövidfilm terjed a jelenkori emberről http://www.life.hu/kult/20151007-sokkolo-kisfilm-terjed-a-neten-a-jelenkori-ember-kornyezetszennyezeserol.htmlKorábban már számos társadalomkritikai jellegű fotó és videó látott napvilágot, azonban az összeset übereli a Steve Cutts által készített videó. KultOrigoNézd meg az új James Bond-dal klipjét!http://www.life.hu/kult/20151007-megjelent-a-sam-smith-altal-enekelt-uj-james-bond-dal-klipje.htmlHiába a vegyes megítélés, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdala gyorsan a brit poplisták élére került. Most pedig a klipet is megnézheted! Kult--Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoHoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.