Jaj, ne! A Szürke 50 miatt nem lesz új Alkonyat-trilógia

Forrás: Pro Video -
Stephenie Meyer Szürke 50 könyv Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is imádják a vámpírfanok az Alkonyat-könyveket, habár a történet már tízéves. Az írónő nemrég elhúzta a mézesmadzagot a rajongók előtt, aztán szépen lelankasztott mindenkit.  

Néhány napja még nagyon örültünk az Alkonyat folytatásának, de sajnos le kell lomboznunk mindenkit. Egy könyv valóban elkészült, amelyben Edward a nő, és Bella a férfi, de az a verzió, amelyben Edward szemszögéből bontakozik ki a történet, sosem fog megszületni.

Forrás: Pro Video

Ennek oka pedig triviális: E.L. James, a Szürke-trilógia szerzője már ellőtte ezt a csavart. "Évekkel ezelőtt elkezdtem megírni a Midnight Sun című folytatást, amelynek egy része online ki is szivárgott. Idén újra nekiálltam, de épp akkor lehetett olvasni a címlapokon, hogy érkezik A szürke ötven árnyalatának átdolgozása, a Grey" - mondta Meyer egy sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.