Ilyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!

Forrás: Youtube -
Angela Merkel nők Erzsébet királynő videó férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. 

A MoreWomen elnevezésű kampányban több tárgyalóteremben és parlamentben láthatunk női aktivistákat, akiknek mindennap meg kell küzdeniük a férfi többséggel szemben.

Az ötletgazdák így nyilatkoztak a videó nyilvánosságra hozása után: "Kezdeményezésünk fő célja, hogy a nők globális erejét mutassuk be, de játékosan. Túl sokszor látjuk a sikeres, és rátermett nőket kivételt erősítő szabályként. A mítosz, miszerint a nők csak fúrni tudják egymást, tényként elfogadott, viszont azt nem vesszük észre, hogy a hatalmi pozícióba lévő nők nagyban támogatják, és erősítik egymást".

Angela Merkel és Erzsébet királynő egy fotón Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.