Vigyázat, a ruhák véletlenszerű lekerülése előfordulhat!

zene kulturális programajánló hétvége heti programajánló tánc programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemed-szád nyitva marad, olyan produkciót varázsol a hétvégén a színpadra egy tehetséges táncformáció. Mantrák bűvöletébe kerülhetsz, vagy ellátogattok a családdal egy szuper apa-fiú programra. Mindez hol lesz? Eláruljuk!

1. Hot Men Dance - Hölgyek éjszakája
Október 16.
New Orleans Club

Forróságra felkészülni, vigyázz, kész, rajt! Az ország kedvenc fiú tánccsapata, a Hot Men Dance formáció olyan show-t varázsol a szípadra, hogy a szád is tátva marad.
Mindent a szemnek és a fantáziának. Figyelem! A ruhák véletlenszerű lekerülése előforulhat! Sőt! Garantált.
Azonnal szólj a barátnőidnek, hiszen ilyen szexi programotok nem minden nap lehet.

Forrás: Life.hu

2. Mattel Hot Wheels Day - Apák és fiúk napja
Október 17.
Millenáris

Igazi apa-fiú program a Hot Wheels Day!
A legmenőbb járgányok mellett most is interaktív játékokon vehet részt a család minden tagja.Sszülők és gyerekek élményekben gazdagon távoznak majd a nap végén.
Vigyétek magatokkal a csemeték kedvenc kisautóját, ugyanis azzal tudja kipróbálni a legizgalmasabb állomásokat.
A belépés és a játékok használata ingyenes!

Forrás: Thinkstock

3. Nőuralom!? konferencia
Október 14-15.
Pécs

"Kultúroltás" kerekasztalokkal és kamaraművészeti darabokkal a nők művészeti és társadalmi reprezentációjáról, helyi vonatkozásokkal. Viták a feminista irodalomtudományban és más genderdiszciplínákban, női beszéd – férfibeszéd, kritikus szemmel a friss magyar női prózáról, nőpoétika az ezredforduló magyar lírájában, kortárs nőírók férfiképe a világ(irodalom)ban.
Minden feministának kötelező!

Forrás: Thinkstock

4. Rage Against the Machine tribute koncert
Október 16.
Dürer-kert

Szuperzúzós, óriási buli készül a Dürer-kertben. A méltán híres Rage Against the Machine dalait játssza a szuper hazai banda, a Subscribe.
Rocker csajok, ezt tilos kihagyni!

Forrás: Facebook/Subscribe

5. Hegyvidéki Fitparádé
Október 17-18.
MOM Sportcsarnok

A hétvégén már 13. alkalommal rendezik meg a Hegyvidéki Fitparádé elnevezésű szabadidősport-rendezvényt a MOM Sportcsarnokban, ahol egyidőben kerül sor versenyekre és más programokra csarnokban, szabadtéren és az uszoda medencéiben. Vasárnap aerobikkal, tánccal, a kültéri medencében pedig jógával és fitnesszel várják a látogatókat, akik a balett-teremben újszerű mozgásformákat is kipróbálhatnak. Mozgásra fel!

Fotó: Fitparádé

6. Mantrák bűvöletében
Október 17.
Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont

A spirituális zene ma már meghatározó műfajként van jelen a zenei világban. Egyre több magyar és külföldi előadó zenésíti meg ezeket a mágikus erővel bíró sorokat. A világ egyik leghíresebb spirituális együttese, a Deva Premal, Miten és Manoset október 17-én élőben is meghallgathatod Budapesten.

Kult, program, Vigyázat, a ruhák véletlenszerű lekerülése előfordulhat, Deva Premal and Miten Forrás: Facebook/Deva Premal and Miten

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.