Elképesztő! Egy mexikói csapat dolgozta fel a Most múlik pontosan Quimby-slágert!

sláger Quimby Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már alig vártad, hogy megtudd, hogyan énekli egy mexikói csapat az egyik legnagyobb magyar slágert? Akkor az a te napod!

A Buyuchek nevű mexikói formáció ugyanis rátalált a híres Quimby-dalra, amit magyarul(!) énekeltek el. Imádjuk ezt a mexikói tört magyarságot - egyszerűen zseniálisak!

Hoppá! Lady Gaga az év nőjehttp://www.life.hu/kult/20151017-lady-gaga-lett-az-ev-noje-a-billboard-cimu-amerikai-zenei-magazin-szerint.htmlLady Gaga amerikai popénekesnő kapja idén Az év nője címet a Billboard című amerikai zenei magazintól. Kult--Kiss Ramóna is élvezte: Hatalmas siker volt az első magyar Grease előadáshttp://www.life.hu/kult/20151017-kiss-ramona-vastag-csaba-interju-hatalmas-siker-volt-az-elso-magyar-grease-eloadas.html"Minden premierem előtt majdnem elájulok" - kezdte Kiss Ramóna, aki mint mindig, most is nagyon izgult. A Life-hu riportere azonban nem csak őt, de Vastag Csabát és Hujber Ferit is mikrofonvégre kapta. Kult--Szerelem a vámpírvilágban: Íme az 5 legromantikusabb idézet az Alkonyat-filmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20151013-szerelem-a-vampirvilagban-ime-az-5-legromantikusabb-idezet-az-alkonyat-filmekbol.htmlLehet imádni vagy gyűlölni az Alkonyat-történetet, de tény, hogy Bella és Edward szerelme után nők milliói ácsingóztak világszerte. A könyv persze messze túlszárnyalta a filmet, és persze mi másról is szólhatna, mint a mindent elsöprő szerelemről. Íme 5 kedvenc idézetünk a vámpíros könyvekből, Stephenie Meyer tollából. Kult--Ilyen lenne a világ férfiak nélkül: Frappáns videó!http://www.life.hu/kult/20151014-frappans-videoban-mutatjak-be-hogyan-is-nezne-ki-a-vilag-ferfiak-nelkul.htmlA brit Elle magazin egy igazán egyedi videót készített, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a feltűnően kevés női döntéshozóról. A felvételen több politikai és közösségi eseményt ábrázolnak úgy, hogy eltűntették róluk a férfiakat. KultOrigoÍme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151015-elkepeszto-felveteleket-tett-kozze-egy-urhajos-igy-nez-ki-a-fold-az-urbol.htmlScott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett. KultOrigoDöbbenetes fotók! Tényleg a telefonunk rabjai vagyunk? http://www.life.hu/kult/20151013-lesujto-fotok-terjednek-a-neten-az-ember-valoban-a-telefonja-rabja.htmlSokat hallani mostanság, hogy az emberek hozzá vannak nőve a telefonjaikhoz. Egy fotográfus ennek az állításnak az igazságtartalmát szerette volna bebizonyítani, így igen sokat mondó képsorozatot készített. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.