Színpadra vitték Geszti Péter életét

Fotó: Mudra László - Origo -
Vakság színház félelem élettörténet Geszti Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Momentán Társulat színészei legújabb darabjukra, a Főhős bemutatójára készültek, amelynek főszereplője ezúttal Geszti Péter volt. Az egykori Rapülők zenekar frontembere az előadásban őszintén beszélt magánéletéről. 

Az előadás Geszti letének rövid áttekintésével kezdődött. Volt, hogy a színészek azt mutatták be, miként táncolhat és csajozhat egy diszkóban, de jelenetet szenteltek annak is, milyen lehet a kapcsolata édesanyjával, Márta nénivel. Amikor Bódy Gergő műsorvezető a bakancslistájáról faggatta, Péter elmondta, hogy elsősorban az űrbe szeretne feljutni, de ha ez nem jön össze, a Földön is vannak tervei – írja a Borsonline.

Fotó: Mudra László - Origo

„Talán szeretnék még egy kislányt, de Sári és Lencsi nagyon fél attól, hogy kisfiú lesz. És bevallom, én is” – mondta Geszti. A darabból az is kiderült, hogy Geszti a házimunkában nem jeleskedik: még egy villanykörtét sem tud kicserélni, a konyha pedig számára átláthatatlan labirintus.

Az előadás során Péter elárulta azt is, mitől retteg a legjobban: "Legnagyobb félelmem, hogy megvakulok, ami nem csoda, ugyanis korábban a bal szememen már levált a retina, és emiatt négyszer is meg kellett operálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.