Már most óriási siker az új James Bond-film

Forrás: Fórum Hungary -
film Daniel Craig James Bond bevétel premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen este alatt körülbelül 4,1 millió fontot, vagyis 1,7 milliárd forintos bevételt produkált a 007-es ügynök legújabb kalandja. A világpremiert október 26-án tartották a londoni Royal Albert Hallban. 

A hivatalos premier után nem sokkal 647 moziban kezdődött egyidejűleg a film vetítése, ami a Deadline információi szerint meglepően jó bevételt hozott. A Spectre-nek nagyon fel kellet kötnie a gatyáját, hiszen az előző film, a Skyfall minden idők egyik legsikeresebb Bond-produkciója volt - írja az Origo.

Forrás: Fórum Hungary

A Skyfall világszinten 1,1 milliárd dollárig jutott, ezzel minden idők 13. legmagasabb összbevételét mondhatja a magáénak. A Spectre rekorddöntése ellen szól, hogy a Skyfall-tól eltérően ennek a Bond-filmnek már jóval megosztottabbak a kritikái. A 007 Spectre - A Fantom visszatér november 5-től látható a magyar közönség számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.