Budapesten koncertezik Hans Zimmer

Forrás: AFP/Robin Marchant -
Oscar-díj koncert Hans Zimmer Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas, német filmzeneszerző, Hans Zimmer Budapestet is útjába ejti első európai turnéján. 

Hans Zimmer olyan világhírű filmek zenéjét szerezte, mint az Esőember, a Tiszta románc, a Gladiátor, az Eredet, a Thelma és Louise, és a leghíresebb, amelyért Oscar-díjat is kapott, az Oroszlánkirály. Legutóbbi munkája a Csillagok között zenéje szintén Oscar-jelölést kapott.

Forrás: AFP/Robin Marchant

Az 58 éves, német filmzeneszerző 2016 május 11-én Budapesten, a Papp László Sportarénában ad koncertet - tudtuk meg weboldaláról.

Íme, egy kis ízelítő!

Az 5 legjobb idézet Marilyn Monroe-tólhttp://www.life.hu/kult/20151031-az-5-legjobb-idezet-marilyn-monroetol.htmlMinden nő legbelül egy kicsit szeretne hasonlítani a szépségideálra, Marilyn Monroe-ra, aki nem csak bájos, de okos is volt. Összegyűjtöttük a gyönyörű színésznő leghíresebb idézeteit. KultOrigoHarry Potter csillagot kapott - Daniel Radcliffe-é a 2565. hollywoodi csillag a sétányonhttp://www.life.hu/kult/20151030-daniel-radcliffe-a-harry-potter-filmek-sztarja-csillagot-kap-a-hiressegek-setanyan.htmlDaniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja csillagot kap a Hírességek sétányán Hollywoodban. A színész november 12-én leplezheti le a híres kövezet 2565. csillagát. Kult--Indulhat a borzongás!http://www.life.hu/kult/20151028-kulturalis-programajanlo-oktober-29-november-1.htmlBoszorkányok, csontvázak, denevérek mindenhol! Beköszöntött a halloweenszezon. Faragd ki a kötelező tököt, kapd fel a jelmezedet, és indulj a legjobb halloweenbulikba! KultThinkstockMegvan a legbénább James Bond - Nem is hinnéd, ki az!http://www.life.hu/kult/20151028-daniel-craig-lett-a-legbenabb-james-bond.htmlHat évtized, 24 film, 6 színész, milliós nézettségek - A James Bond-filmek számokban valahogy így néznek ki. De vajon melyik Bond volt a legbénább, ha a számokat nézzük? KultOrigoMicsoda hír! Folytatódik a Kegyetlen játékok - Nem is akárhogyhttp://www.life.hu/kult/20151022-sorozattal-folytatodik-a-kegyetlen-jatekok-film.htmlTuti, hogy te is emlékszel a Kegyetlen játékok legjobb jeleneteire, és hogy te is megőrültél Ryan Phillippe-ért. Van egy jó hírünk a film rajongóinak! KultOrigoTörőcsik Mari jól van és boldoghttp://www.life.hu/kult/20151002-torocsik-mari-jol-van-es-boldog.htmlA gálán, amelyet a Színház- és Filmművészeti Egyetem fennállásának 150. évfordulójára rendeztek, a Kossuth-díjas Törőcsik Mari volt az első fellépő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.