Így néznek ki a Disney rajzfilmek gonoszai a valóságban - Fantasztikus fotók!

Forrás: Facebook/Jirka Väätäinen Design -
fotók elképesztő rajzfilm Disney gonosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hook kapitány, Ursula, Demona - ismerős nevek, ugye? Gyermekkorunk kedvenc meséinek rettegett gonosztevői, akiktől anno mi is féltünk. Most megnézhetjük, milyenek lennének élő emberként. 

Egy finn művész, Jirka Väätäinen készítette ezt a nem mindennapi sorozatot, melyen a klasszikus Disney rajzfilmek negatív karaktereit rendkívül élethűen ábrázolta.

Demóna Forrás: Facebook/Jirka Väätäinen Design

Hook kapitány Forrás: Facebook/Jirka Väätäinen Design

Ursula Forrás: Facebook/Jirka Väätäinen Design

Hádész Forrás: Facebook/Jirka Väätäinen Design

Ilyenek lennének a Disney karakterek emberként

A wisconsini Pugletto egy ötlet alapján megrajzolta, milyenek is lennének például az Oroszlánkirály hősei emberbőrben. A művész nem válogatott, és még a gonosz karaktereket is papírra vetette. A 24 éves animátor munkái hamar népszerűen lettek, és kortól függetlenül mindenkit elvarázsolt. Fotó!

Ne! Később kezdődik a Trónok harca hatodik évada http://www.life.hu/kult/20151103-csuszik-a-tronok-harca-hatodik-evadanak-premierdatuma-a-rajongok-duhosek.htmlA HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. KultOrigoNem a hosszúság a lényeg! Így festenek a Disney-hercegnők rövid hajjalhttp://www.life.hu/kult/20150715-disney-hercegnok-rovid-hajjal-igy-neznek-ki.htmlRengetegen dolgozták már fel kedvenc Disney-mesehőseinket különböző formákban. Most elkészültek a rövid hajú hercegnők is!Kult--Oscar-közelbe került egy magyar rajzfilmhttp://www.life.hu/kult/20151102-magyar-rajzfilm-kerult-az-oscar-dij-kozelebe.htmlA magyar játékfilmhez képest a magyar animáció csak elvétve kerül szóba, pedig már sorban második alkalommal van versenyben egy hazai animációs rövidfilm az Oscar-jelölésért. Kult--"Az ember legyen a saját életének a hősnője!" - 5 legszebb idézet a Holiday c. filmbőlhttp://www.life.hu/kult/20151101-5-legszebb-idezet-a-holiday-cimu-filmbol.htmlSzélsebesen közeleg felénk a karácsony, ezzel együtt pedig ideje felkészülni a megható ünnepi filmekre is. Mi az alapozást az egyik nagy kedvencünkkel, a Holiday-jel kezdjük, amely telis-tele van megannyi romantikus jelenettel, no meg párbeszéddel. Jöjjenek a Life.hu kedvenc Holiday-idézetei! Kult--A valóságban így halnának meg a Disney-hercegnők (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-a-valosagban-igy-halnanak-meg-a-disney-hercegnok-ariel-belle-elsa-hamupipoke-hofeherke.htmlA gyönyörű fiatal művésznő, Shonagh Scott egészen másképpen látja a Disney-hercegnők halálát, mint azt a mesék olvasása után elképzelhetnénk. KultOrigoHamupipőke, a terminátor – Disney-hősök újratöltvehttp://www.life.hu/kult/20150930-jeffrey-thomas-grafikus-muvesz-disney-hercegnoket-gondolt-ujra.htmlMinden kislány álmodozott már arról, milyen jó lenne belebújni valamelyik Disney-hercegnő bőrébe. Jeffrey Thomas művei után azonban minden bizonnyal többen is meggondolják, mit kívánnak: a grafikus ábrázolásmódja inkább nevezhető hátborzongatónak, semmint álomszépnek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.