David Attenborough vicces dolgot csinált Adele új dalával - Videó!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
klippremier zene videó David Attenborough Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit természettudós egy igen érdekes felvételt készített a világhírű énekes klipjéből. Az ötletet Greg James, a BBC Radio 1 egyik műsorvezetője adta. 

A legendás természetfilmes bement a rádió egyik adásába, ahol a műsorvezető ötletére a Hello klipjét narrálta, még ha először vonakodott is. Tulajdonképpen csak azt mondta el, amit látott, de az összhatás így is érdekes lett - írja az Origo.

"2015-öt írunk, a világ zöldes árnyalatban játszik, az ablakban döglött rovarok vannak, de ne törődjünk most ezzel, hiszen a világ leghíresebb popsztárja közeledik az úton egy öreg Minivel. Mint minden popsztárnak, neki is vadásznia kell a túlélés érdekében. Van azonban egy kis probléma: alig van térerő, ő pedig nem frissítette a mobilját 1999 óta." Attenborough végig narrálta a takarítási jelenetet is, a végén pedig, ahogy elkezdődött az ének, be is köszönt Adele-nak egy hellóval.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown
Micsoda siker! Párizsban most minden a Saul fiáról szólhttp://www.life.hu/kult/20151105-egesz-parizs-a-saul-fiaval-van-kiplakatolva.htmlÓriásplakátokon, tévéműsorokban, a francia napilapokban több oldalas elemző írásokkal és kritikákkal harangozták be Franciaországban Nemes Jeles László Saul fia című alkotását, amelyet szerdától kétszáz moziban vetítenek országszerte. KultOrigoÍgy néznek ki a Disney rajzfilmek gonoszai a valóságban - Fantasztikus fotók!http://www.life.hu/kult/20151104-disney-gonoszok-igy-neznenek-ki-ha-emberek-lennenek-bamulatos-fotok.htmlHook kapitány, Ursula, Demona - ismerős nevek, ugye? Gyermekkorunk kedvenc meséinek rettegett gonosztevői, akiktől anno mi is féltünk. Most megnézhetjük, milyenek lennének élő emberként. KultOrigoSzexszimbólumok voltak, de mi van velük ma? James Bond női akkor és mosthttp://www.life.hu/kult/20151103-james-bond-lanyok-akkor-es-most.htmlMától játsszák a hazai mozik a legújabb James-Bond filmet, amit nő létünkre mi is hatalmas izgalommal várunk. Idén Monica Bellucci a nagy durranás, aki minden idők legidősebb Bond-asszonya lesz, de lássuk, mi van most az egykori szexbombákkal. Kult--Mi volt a legszebb gondolat, amit valaha mondtak neked?http://www.life.hu/kult/20151103-a-budapest-voices-dalpremier-videoklipjeben-mi-volt-a-legszebb-gondolat-amit-mondtak-neked.htmlA Budapest Voices formáció ezúttal Kimnowaktól a Gyémánt című számot dolgozta fel, amelyhez szívmelengető videóklipet készített. Kult--Samantha Jones 10 legvagányabb beszólásahttp://www.life.hu/kult/20151101-szex-es-new-york-samantha-jones-idezetek.htmlMocskos szájú, kíméletlenül őszínte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink. KultOrigo10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-rólhttp://www.life.hu/kult/20151101-10-teny-amit-nem-tud-tal-ma-ri-lyn-mon-roe-rol.htmlMilliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen hát 10 olyan érdekesség, amit egy valódi rajongónak tudni érdemes.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.