Íme, A kis hableány élőszereplős változatának főszereplője

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Chloe Grace Moretz film A kis hableány élőszereplős Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években futótűzként kezdtek "életre kelni" a különböző Disney klasszikusok. A Demóna, a Hamupipőke, és az Alice Csodaországban után most itt egy újabb feldolgozás.

Andersen világhírű meséjének főszerepét nem mást, mint az Éjsötét árnyékból is ismert Chloe Grace Moretz kapta. (Aki nem mellesleg tavaly ősszel David Beckham fiával, Brooklynnal is randizott.) A fiatal színésznő a hírek szerint már le is szerződött a sellő megformálására. A filmet az Universal Pictures és a Working Title Films stúdiók készítik. Chloe kisasszony nevén kívül a többi szereplő neve még nem ismert, és a premierdátum sem került nyilvánosságra. - írja a ComingSoon.

Forrás: AFP/Jason Merritt

2,4 millióért kelt el John Lennon egykori gitárjahttp://www.life.hu/kult/20151109-john-lennon-a-the-beatles-zeneszenek-gitarjat-elarverezik.htmlA The Beatles frontembere állítólag ezen a hangszeren szerezte többek között a Love Me Do és a Want to Hold Your Hand című számokat. KultOrigoLawrence Kasdan forgatókönyvíró: "Soha többé nem csinálok Star Wars-t"http://www.life.hu/kult/20151109-lawrence-kasdan-forgatokonyviro-soha-tobbe-nem-csinal-star-warst.htmlBúcsút vesz a csillagháborús filmektől Lawrence Kasdan, a legutóbbi három epizód forgatókönyvírója.Kult--Egyik pillanatban gyilkos csecsemő, majd káromkodó kisiskolás - Dolmány Attilával beszélgettünkhttp://www.life.hu/kult/20151107-dolmany-attila-a-family-guy-es-a-south-park-ket-fo-karakterjenek-hangja-sokszor-az-eletben-is-stewie.htmlIdén 80 éves a magyar szinkron. Szép kerek szám ez, így nem érdemes csak úgy elsétálnunk mellette. Temérdek olyan színészünk van, akik fantasztikusan játszanak a hangjukkal a képernyőn. Mivel ők nem kapnak akkora rivaldafényt, most itt próbáljuk lerántani a leplet róluk. Kult--A 10 legjobb idézet Müller Pétertőlhttp://www.life.hu/kult/20151107-a-10-legjobb-idezet-muller-petertol-szeretetrol-becsuletrol-szerelemrol-jozansagrol-hitrol.htmlMüller Péter heti bölcsességeiből válogattuk ki a kedvenceinket.KultThinkstockSiketeknek tolmácsolja Adele legújabb dalát a jelnyelvi fordító – Megható videó!http://www.life.hu/kult/20151106-adele-hello-cimu-dalat-siketeknek-tolmacsolja-molly-lou-bartholomew-jeltolmacs.htmlA 39 éves Molly Lou Bartholomew jeltolmács egyik missziója, hogy mindenki életébe bevigye a zenét. Kult--Szexszimbólumok voltak, de mi van velük ma? James Bond női akkor és mosthttp://www.life.hu/kult/20151103-james-bond-lanyok-akkor-es-most.htmlMától játsszák a hazai mozik a legújabb James-Bond filmet, amit nő létünkre mi is hatalmas izgalommal várunk. Idén Monica Bellucci a nagy durranás, aki minden idők legidősebb Bond-asszonya lesz, de lássuk, mi van most az egykori szexbombákkal. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.