Némó nyomában Szenilla nyomában
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett az első előzetes a Szenilla nyomában című filmhez. 

A moziban és a tengeralatti világ éppolyan csodálatos, mint a Némó nyomában című rajzfilmben, ráadásul megannyi cukiságbombát is magában rejt a film.

Kiderült, milyen nemű valójában Micimackóhttp://www.life.hu/kult/20151110-micimacko-valodi-neme-kiderult.htmlEredeti neve semleges hangzású, magyar fordításban azonban inkább a lányoshoz közelít, miközben külleme fiús, leszámítva állandó ruhadarabját, a piros pólót. Egy nemrég megjelent kötet most lerántja a leplet az igazságról. KultOrigoÍgy még biztos nem hallottad József Attila versét!http://www.life.hu/kult/20151110-jozsef-attila-mama-cimu-verset-furcsa-forditasban-szavalta-el-dobrosi-laura.htmlIsmét divatba jött a versek világa és a szavalás, ám amit most művelt az HBO sztárja, az nagyon durva. Kult--Így festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20151110-ujabb-fotok-kerultek-elo-a-bridget-jones-uj-filmlenek-forgatasarol-patrick-dempsey-igazi-szivtipro.htmlAz utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet. Kult--Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigo2,4 millióért kelt el John Lennon egykori gitárjahttp://www.life.hu/kult/20151109-john-lennon-a-the-beatles-zeneszenek-gitarjat-elarverezik.htmlA The Beatles frontembere állítólag ezen a hangszeren szerezte többek között a Love Me Do és a Want to Hold Your Hand című számokat. KultOrigoSiketeknek tolmácsolja Adele legújabb dalát a jelnyelvi fordító – Megható videó!http://www.life.hu/kult/20151106-adele-hello-cimu-dalat-siketeknek-tolmacsolja-molly-lou-bartholomew-jeltolmacs.htmlA 39 éves Molly Lou Bartholomew jeltolmács egyik missziója, hogy mindenki életébe bevigye a zenét. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.