Összejöttek a Vastag testvérek Radics Gigivel és Hiennel

musical Vastag Csaba Játékkészítő Radics Gigi videóklip Vastag Tamás Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült az idén majd' minden elemében megújuló pop-show-musical, A Játékkészítő új klipje, amiben a főszereplők együtt láthatóak.

Megújuló látványvilággal, újabb szereplőkkel és természetesen újabb dalokkal is jelentkezik decemberben A Játékkészítő. A darab mondanivalóját „összefoglaló", Képzeld el és megkapod! című dalhoz a napokban készült el a klip, melyben az előadók, Radics Gigi, a Vastag testvérek és Hien szerepelnek és természetesen feltűnnek a képzelet szülötteként megjelenő mesehősök is.

„Egy piros ajtón át lépünk a fantázia világába, ahol a képzelet erejével a gyermekek álmai valóra válnak" – mondja Illés Gabriella, összefoglalva a dalfilm történetét. „A videó érdekessége, hogy Hiennel Bostonban, a Berklee Egyetemen lévő kollégiumi szobájában készültek a felvételek, így a forgatáson virtuálisan volt jelen" – tette hozzá a producer.

A klipet Kriskó László rendező készítette, aki számos rendezése mellett a hazai zenei élet több tucatnyi képviselőjével dolgozott már együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.