Itt a nap híre! Hollywoodi produkció készül az Egri csillagokból

Forrás: Youtube -
film forgatás magyar Hollywood tárgyalás Egri csillagok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gárdonyi Géza regényének megfilmesítése már évek óta mozgatja több rendező fantáziáját is. A hírek szerint ez nem álom többé, és már komoly tárgyalások is elindultak az ügyben.

Scott Fales forgatókönyvíró Bornemissza Gergelyék történelmi csatájából egy Rettenthetetlenhez hasonló filmet képezel el. A magyar producerek eddig titokban tartották a dolgot, azonban egy Los Angelesben élő forgatókönyvíró szerint egy háborús drámát szeretnének készíteni belőle a jövőben - írja a Bors.

Forrás: Youtube

"Maga a cím is nagyon találó. Igen érdekes, ugyanis a csillag nem más, mint az egyéni sors jelképe. A történet a csatában harcoló emberek, sokszor holtukig küzdő hősök sorsát mutatja be. Megértettem az üzenetét, és megírtam a magam sajátos módján a film angol nyelvű forgatókönyvét" - árulta el a hellomagyarok.hu portálnak az író.

Scott Fales már többször is járt hazánkban, és Eger különösen felkeltette az érdeklődését. "A kulcsemberekkel, mint például a potenciális amerikai és magyar producerekkel már régóta tárgyalunk" - tette hozzá Fales.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.