Király Viktornak szurkolnak Amerikában tartózkodó kollégái

Kamarás Iván szurkolás A Játékkészítő Oroszlán Szonja The Voice Hien Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor szépen menetel az NBC Voice műsorában, amit adásonként 50 millióan látnak az Egyesült Államokban. Viktor kollegái a Játékkészítő című musicalből pedig egész közelről szurkolnak az énekesnek.

Egy kisebb, de annál lelkesebb csapat szurkol, igaz egymástól fizikailag távol, de ugyanolyan izgalommal Király Viktornak a The Voice tehetségkutatójában. Kamarás Iván, aki épp Los Angelesben forgat, a bostoni Berklee Egyetemen tanuló Hien, és Oroszlán Szonja, aki jelenleg Philadelphiában tölti napjait. A helyzet érdekessége, hogy Viktor, Iván, Hien és Szonja is decemberben A Játékkészítő című mese-musicalban együtt lép fel.

Forrás: Facebook/A Játékkészítő

„Vicces, hogy nem csak az tart össze minket, hogy egy országból valók vagyunk, de egy olyan kollégának szurkolunk, akivel együtt lépünk majd színpadra év végén" – jegyzi meg Szonja.

Hient a kollégiumi szobájában értünk el, épp órára készült. „Nagyon izgulok Viktorért, bízom benne, hogy sokáig jut a versenyben, bár akkor csak virtuálisan lesz ott A Játékkészítőben".

Kamarás Iván is szorít honfitársának. „Sok munka vár Magyarországon, így hamarosan otthon vagyok ismét, de pillanatnyilag Los Angelesben tartózkodom, így természetesen kihasználom a lehetőséget, hogy csak Amerikában lehet szavazni. Rajtam nem múlik Viktor győzelme" – mondta nevetve a színész.

Így festenek napjainkban a Disney hercegnők - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151111-megoregedtek-a-disney-hercegnok-igy-fest-hofeherke-tul-a-kilencvenen.htmlBár láttunk már sok variációt arra, hogy vajon milyenek lennének ma kedvenc mesehőseink ez az új fotósorozat minket is ledöbbentett. Íme, a 92 éves Hófehérke! KultOrigoAmit még nem tudtál James Bondról: különleges érdekességek a 007-esrőlhttp://www.life.hu/kult/20151110-amit-meg-nem-tudtal-james-bondrol-kulonleges-erdekessegek-a-007-esrol.htmlNálunk is óriási siker a mozikban az új James Bond-film, amelyben őfelsége kedvenc titkos ügynöke ismét szembeszáll a rosszfiúkkal, és ágyba viszi a széplányokat. A mozi világának egyik legismertebb hőséről sok minden köztudott, de mi még így is találtunk egy sor olyan érdekességet, ami újdonságként szolgálhat. Kult--Itt a Némó nyomában folytatásának első előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151110-itt-a-nemo-nyomaban-folytatasanak-elso-elozetese.htmlMegérkezett az első előzetes a Szenilla nyomában című filmhez. Kult--Így festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20151110-ujabb-fotok-kerultek-elo-a-bridget-jones-uj-filmlenek-forgatasarol-patrick-dempsey-igazi-szivtipro.htmlAz utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet. Kult--Kínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--Kiszivárgott Rihanna szadomazo videója (18+)http://www.life.hu/kult/20151107-kiszivargott-rihanna-szado-mazo-videoja-ami-kimaradt-a-bitch-better-have-my-money-cimu-videoklipbol.htmlSokszor írtunk már Rihanna legújabb videóklipjéről, amelyet a Bitch better have my money című számhoz forgattak. Ezúttal viszont kiszivárogtak a kimaradt jelenetek is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.