200 gyerek közül választották ki Macaulay Culkint a Reszkessetek, betörők! főszerepére

TV GO -
film Macaulay Culkin évforduló Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel ezelőtt mutatták be Amerikában a Reszkessetek, betörők! című filmet, amelyet azóta is minden évben kötelező megnézni az ünnepek alatt. Íme, néhány tény, amelyet biztosan nem tudtál a kedvenc karácsonyi mozidról!

A jubileumi évforduló alkalmából a film készítői a Chicago Magazine-nak meséltek néhány érdekességet, többek között azt, hogy a forgatókönyvíró John Hughes már a kezdetektől tudta, hogy Macaulay Culkin lesz a legideálisabb Kevin szerepére - írja a TV GO.

TV GO

Hughes ugyanis a Belevaló papaótló című filmben már rendezte az akkor 8 éves Culkint, azonban nem akart a rendező, Chris Columbus helyett dönteni, ezért 200 gyereket hallgattak meg a szerepre.

Megnéztem a kétszáz felvételt a gyerekekkel, aztán bejött Macaulay, olvasott egy kicsit, és tudtam, hogy ő az. Azért kedves volt Johntól, hogy hagyta, magamtól jöjjek rá

Boldog szülinapot Leo! - 5 film, amiért Oscart adtunk volna DiCapriónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-leonardo-dicaprio-szuletesnapja-november-11.htmlMa lett 41 éves Hollywood egyik legnagyobb kedvence, az egyre sármosabb és egyre férfiasabb Leonardo DiCaprio. TV + Sztárok--Idén vajon lesz Reszkessetek, betörők! a tévében?http://www.life.hu/sztarok/20141203-vajon-lesz-e-az-rtl-klubon-reszkessetek-betorok-film-karacsonykor.htmlVajon idén műsorára tűzi az RTL Klub az elmaradhatatlan karácsonyi filmet a Reszkessetek betörőket, hogy összekucorodva egy tál sütivel és forró kávéval a kezünkben jókat derülhessünk?TV + SztárokOrigoÍgy festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20151110-ujabb-fotok-kerultek-elo-a-bridget-jones-uj-filmlenek-forgatasarol-patrick-dempsey-igazi-szivtipro.htmlAz utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet. Kult--A Saul fia kapta a fődíjat a Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20151112-a-saul-fia-kapta-a-fodijat-a-los-angeles-i-magyar-filmfesztivalon.htmlA Saul fia kapta szerdán a 15. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál fődíját, a legjobb rendezését járó elismerést Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vehette át A szarvassá változott fiú című filmjéért.Kult--"Mégis, mi a sz.rt csinálunk?" - Ezt gondolják világsztárok a filmes szexjelenetek alatthttp://www.life.hu/intim/20151109-ezt-gondoljak-vilagsztarok-a-filmes-szexjelenetek-alatt.htmlA nézők pulzusa megemelkedik a szuperszexi filmes jelenetek alatt, és a fantázia elkalandozik egészen jó helyekre. A színészek azonban már közel sem élvezik ennyire ezeket a perceket. IntimNorthfotoSaját halálán poénkodik Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/news/20141111-macaulay-culkin-sajat-halalan-viccelodik-poenosnak-szant-fotot-posztolt.htmlNovember 6-án kezdett terjedni az interneten Macaulay Culkin halálhíre, majd kommentelők ezrei vettek búcsút az egykori gyerekszínésztől. Ő maga érdekesen regált.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.