Fánkkal kitakart nemi szerv? Ha az ember ételből készülne... - Bizarr fotósorozat!

művészet cukor fotográfia gyorsétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drazsékból kirakott szemek, tölcsérből megformált szarvak és fánkkal kitakart női nemi szerv – nehéz eldönteni, hogy sírjunk vagy nevessünk James Osters Wosit All About címet viselő sorozatán.
/1511/H_tbo20151112171812
Órákig sírt Jennifer Lawrence, amikor kiszivárogtak a meztelen képeihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-jennifer-lawrence-szineszno-sirt-es-a-kutyaja-vigasztalta-amikor-kiszivarogtak-a-meztelen-kepei.htmlAz éhezők viadala és a Napos oldal sztárjának borzasztóan fájt, amikor meglátta, mi történt azon a bizonyos tavaly augusztusi napon. TV + Sztárok--Szülős szelfin háborog az internet népe – Durván kiakadtak a fotóra!http://www.life.hu/csalad/20151112-egy-szulos-szelfin-haborog-az-internet-nepe.htmlAz újdonsült apuka éppen vajúdó feleségének kérésére lőtt szelfit, az internetezők azonban nagyon kiakadtak.Család--A kép, ami után még jobban imádjuk a terhes Chrissy Teigenthttp://www.life.hu/csalad/20151111-chrissy-teigen-modell-terhespocakos-keppel-udvozolte-a-victorias-secret-modelljet.htmlSzépen kerekedik a modell pocakja, aki egy terhesszelfivel emlékezett meg a Victoria's Secret kifutóján lépkedő kolléganőiről. CsaládOrigoBerki Krisztián édesen ölelgeti kislányát - Tündéri családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151112-berki-krisztian-ujabb-cuki-apa-lanya-pillanatot-posztolt-cuki-osszebujos-foto.htmlA műsorvezető szinte sugárzik a boldogságtól, mióta kibékült párjával, Pamelával, és újra egy családként élik a mindennapjaikat. Krisztián újabb meghitt pillanatukat posztolta. CsaládOrigoDekoltázsparti lett a Victoria’s Secret afterpartijából – Fotók!http://www.life.hu/trend/20151111-a-victorias-secret-bemutato-afterpartijan-dekoltazsban-buliztak-a-modell.htmlNemcsak a kifutón, hanem vörös (rózsaszín) szőnyegen is ámulatba ejtettek minket a Victoria’s Secret modelljei, akik komoly dekoltázspartit csaptak az év divatbemutatója után. Trend--Egy 17 éves japán cica az internet új sztárja - Cuki fotók!http://www.life.hu/news/20151111-ilyen-cuki-cicafotokat-mar-reg-lathattunk-ura-nyuszijelmezben-buvoli-el-a-kovetoit.htmlUra egy gyönyörű, skót lógófülű cica fajta, akit a gazdája imád különböző humoros ruhácskákba öltöztetni. Van itt nyuszifül, eper formájú sapka és szalmakalap. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.