Micsoda pasi! 45 éves lett P.S. I Love You sztárja, Gerard Butler

Forrás: Northfoto -
Gerard Butler film színész P.S. I Love You születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír származású sztár nem mindig vágyott a vörös szőnyegek csillogó világára. A jogi diploma megszerzése után egy színpadi darab láttán döntötte el: belőle bizony színész lesz!

Gerard olyan produkciókban szerepelt az elmúlt években, mint a Kispályás szerelem, az Exférj újratöltve, vagy A csúf igazság. Az igazi sikert azonban a P.S. I Love You című film hozta meg számára, ahol szexi partnernőjével, Hilary Swankkal alakította a filmtörténelem talán egyik legromantikusabb szerelmespárját.

Gerard Butler és Hillary Swank Forrás: Northfoto

A film után nők milliói szerettek bele a színészbe, ami nem csoda, hiszen az idő múlásával csak egyre sármosabb lett. A híresség igazi nőcsábász hírében áll, és az utóbbi években nem igazán sikerült megállapodnia egyik barátnője mellett sem. Évekkel ezelőtt egy híres hollywoodi színésznő házasságát is ő tette tönkre, mivel a viszonyuk hamar kiderült a becsapott férj előtt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az immár 45 éves sztár az utóbbi időben a jófiú szerepében díszeleg, és a jelek szerint kicsit szorosabb a kapcsolata jelenlegi párjával, Morgan Brown-nal. Mi így is nagyon szeretjük őt, és kívánunk neki nagyon boldog születésnapot!

Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-ból

Ki ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.