Itt az év legjobb karácsonyi reklámja - Zsepit elő!

karácsony videó megható macska reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg te sem fogod kibírni könnyek nélkül azt az angol reklámot, ami néhány napja került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Főszerepben a föld legügyetlenebb cicája!

Mog egy átlagos házi macska. Naphosszat gubbaszt a saját kis helyén, ám egyik éjjel igencsak rosszat álmodik. Az ezek után történtek már szinte lehetetlennek tűnnek. Az igencsak szívbemarkoló három perc végül mégis jól végződik, és legnagyobb mondanivalója: az ünnepi összetartás fontossága. Mielőtt megsajnálnánk Mog családját, nézzük meg a videót. Zsebkendő kelleni fog!

John Lewis is előrukkolt már a karácsonyi reklámjával!

Minden évben alig várjuk John Lewis ötletes, és legtöbbször igencsak könnyeket fakasztó karácsonyi reklámszpotjait. Idén egyenesen a Holdra repülünk! Videó!
Bizarr népszokás Indonéziában: halottparádé az utcákonhttp://www.life.hu/kult/20151113-halottak-lepik-el-az-utcakat-az-indonez-celebesz-szigeten-bizarr-nepszokas.htmlEgy indonéz szigeten háromévente rendezik meg a Ma'nene fesztivált, amelynek keretei között kiássák a halott családtagokat a sírjaikból, majd elviszik őket oda, ahol annak idején meghaltak. Kult--A Saul fia kapta a fődíjat a Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20151112-a-saul-fia-kapta-a-fodijat-a-los-angeles-i-magyar-filmfesztivalon.htmlA Saul fia kapta szerdán a 15. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál fődíját, a legjobb rendezését járó elismerést Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vehette át A szarvassá változott fiú című filmjéért.Kult--Itt a nap híre! Hollywoodi produkció készül az Egri csillagokból http://www.life.hu/kult/20151111-igazi-hollywoodi-film-keszul-az-egri-csillagokbol-mar-folynak-a-targyalasok.htmlGárdonyi Géza regényének megfilmesítése már évek óta mozgatja több rendező fantáziáját is. A hírek szerint ez nem álom többé, és már komoly tárgyalások is elindultak az ügyben. Kult--Na ne! Tényleg összeáll a Guns N' Roses?http://www.life.hu/kult/20151113-tenyleg-osszeall-a-guns-n-roses.htmlHa beigazolódik a hír, a rajongók egészen biztosan nagyon boldogok lesznek - évek óta pletykálják ugyanis, hogy a csapat összeáll. Kult--Hűha! Igencsak megöregedett Rupert Everetthttp://www.life.hu/kult/20151111-rupert-everett-latvanyosan-megoregedett-de-igy-is-sarmos-az-angol-szinesz.htmlSzinte alig lehet felismerni az Álljon meg a nászmenet! szexi színészét, aki évekkel ezelőtt rengeteg hölgyet hódított meg sármjával a képernyőkön. Kult--5 mondat, ami Barney Stinson szájából hangzik a legjobbanhttp://www.life.hu/kult/20151112-igy-jartam-anyatokkal-5-idezet-barney-stinsontol.htmlCsajozógép, humorbomba, öltönymániás, de úgy imádjuk, ahogy van. A nők utálják a kínos szövegeket ismerkedéskor, de Barney Stinson stílusa mindig nyerő. Íme 5 mondat, ami az ő szájából hangzik a legjobban. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.