Family Guy sorozat idézet beszólás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne imádná a népszerű amerikai rajzfilmsorozat őrült családját. Összeszedtük az öt legjobb beszólást, melyeken a mai napig sírva nevetünk!

"Nem is tudtam, hogy ilyen jó érzés imádni a hazámat. Olyan, mint Istent imádni, vagy egy anyóst: igazából nem érzed, hogy viszontszeretne, de mivel mindkettőnek mindig ezer dolga van, elfogadod."

"Nézd, ha a családom és a Star Trek között kell választanom, akkor a Star Treket választom, mert legyünk igazságosak! A sorozat előbb volt!"

Forrás: fox

"Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk."

-Jó napot! Szeretnék egy sajtburger menüt!

-Az ég szerelmére Peter, mindjárt jön a gyerek!

-Ja igen bocs.. Akkor lesz egy gyerekmenü is!

Hát ez meg mi? Szexi monogámia - társasjáték romló házasságokhoz. Mersz kártya: Sztriptízeltesd, és figyeld meddig tart, míg feláll a Jancsi...Ki az a Jancsi?

Interjú Stewie magyar hangjával. Nézd meg, hogyan készül egy szinkron!

Dolmány Attila adja a kissé túlművelt, de annál szerethetőbb Stewie magyar hangját a Family Guy című sorozatban. A színész érdekes infókat árult el kedvenc soroatunkról, és a szinkron szakma rejtelmeiről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.