Így néznének ki kedvenc mesefiguráink nyugdíjasként - Fotók!

Forrás: Andrew Tarusov -
Mickey egér fotók Disney mesefigurák nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces rajzokat készített egy orosz grafikus gyermekkorunk kedvenc rajzfilmfiguráiról. 

Andrew Tarusov megalkotta például az idős Micky egeret, aki tolószékben ül, és kicsit maffiózó hatást kelt, de itt van a folyton egymással harcoló Szilveszter és Csőrike is. A művész arra akarta felhívni a figyelmet, hogy hiába szeretnénk elkerülni, egyszer mindenki megöregszik.

Mickey és Minnie egér Forrás: Andrew Tarusov

Szilveszter és Csőrike Forrás: Andrew Tarusov

Tom és Jerry Forrás: Andrew Tarusov

Meseapplikációt karácsonyra!http://www.life.hu/kult/20151117-adventi-mesenaptar-a-konyvesboltokban.htmlMegérkezett a könyvesboltokba az Adventi Mesenaptár, ami minden napra egy-egy mesét kínál a gyerekeknek az adventi időszakban. A hozzá tartozó, teljesen magyar fejlesztésű, többnyelvű applikáció is hamarosan megjelenik. KultThinkstockBizarr népszokás Indonéziában: halottparádé az utcákonhttp://www.life.hu/kult/20151113-halottak-lepik-el-az-utcakat-az-indonez-celebesz-szigeten-bizarr-nepszokas.htmlEgy indonéz szigeten háromévente rendezik meg a Ma'nene fesztivált, amelynek keretei között kiássák a halott családtagokat a sírjaikból, majd elviszik őket oda, ahol annak idején meghaltak. Kult--5 mondat, ami Barney Stinson szájából hangzik a legjobbanhttp://www.life.hu/kult/20151112-igy-jartam-anyatokkal-5-idezet-barney-stinsontol.htmlCsajozógép, humorbomba, öltönymániás, de úgy imádjuk, ahogy van. A nők utálják a kínos szövegeket ismerkedéskor, de Barney Stinson stílusa mindig nyerő. Íme 5 mondat, ami az ő szájából hangzik a legjobban. Kult--Harrison Ford már örül, hogy nem ölette meg magáthttp://www.life.hu/kult/20151112-harrison-ford-szinesz-azt-akarta-hogy-han-solo-meghaljon.htmlHiába kérlelte 1983-ban a Star Wars készítőit Harrison Ford, hogy nyírják ki a karakterét, ők nem mentek bele – és milyen jól tettét. Kult--Így festenek napjainkban a Disney hercegnők - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151111-megoregedtek-a-disney-hercegnok-igy-fest-hofeherke-tul-a-kilencvenen.htmlBár láttunk már sok variációt arra, hogy vajon milyenek lennének ma kedvenc mesehőseink ez az új fotósorozat minket is ledöbbentett. Íme, a 92 éves Hófehérke! KultOrigoItt a Némó nyomában folytatásának első előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151110-itt-a-nemo-nyomaban-folytatasanak-elso-elozetese.htmlMegérkezett az első előzetes a Szenilla nyomában című filmhez. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.