Hogy kerül a Lány a Liftbe?

zene kulturális programajánló kultúra hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helló, adventi időszak! Elkezdődött a lázas készülődés mindenki kedvenc ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a munkanapok is hosszabbnak tűnnek, hétvégénként pedig kezdődnek a vad bevásárló körutak. Kell egy kis kikapcsolódás!

1. Lány a Liftben
November 26.
Mika Tivadar Mulató

November 26-án lesz napra pontosan egy éve, hogy a zenekar megtartotta első fellépését a Mika földszintjén. Ez volt az a bizonyos "földön ülős" koncert, mert annyian jöttetek el, hogy senki nem volt felkészülve rá.
Ezúttal mindenre felkészült a zenekar, akik több vendéggel kiegészülve csapnak a húrok közé a belvárosi Mikában.
Ne hagyd ki a különleges, fiatal banda koncertjét, főleg, ha szereted a Dél-Amerikai muzsikát.

Forrás: Facebook/Lány a Liftben, Fotó: Pereszlényi Erika

2. Pole Artistic Competition Hungary
November 29.
RAM Colosseum

A budapesti RAM Colosseum egy igazán különleges versengés színhelye lesz. Technikai tudás, akrobatika és művészi önkifejezés fog versenyre kelni, méghozzá a rúdon. A Pole Artistic Competition nemzetközi, független rúdtáncversenyt először rendezik meg Magyarországon, lehetőséget adva arra, hogy megismerhessük a rúdtánc művészibb, színházi ágát. Tánc- és sportrajongóknak kötelező!

Forrás: www.poleartistic.com

3. Szekeres András akusztik
November 28.
Instant

Egy gitárral és zongorakísérettel az Instant InStart sorozatának vendége a Junkies frontembere, Szekeres András lesz.
Több kiváló zenész ugrik be András mellé: Czutor Zoltán, Molnár Tamás (Anti Fitness Club), Barbaró Attila (Junkies).
Egy szombati ücsörgős beszélgetős programhoz tökéletes aláfestés.

Forrás: Facebook/Szekeres András

4.Lisitsa/Keller koncert
November 25.
MüPa

Napjaink talán legismertebb zongoraművészével, az első komolyzenei “YouTube-sztárral” lép színpadra a Concerto Budapest! Valentina Lisitsa felvételeit eddig közel százmillióan hallgatták meg a világhálón, amire a MÜPA közönségének most élőben is lehetősége lesz.

Forrás: www.oncertobudapest.hu

5. Advent Óbudán
November 28. - december 23.
Óbuda

Néhány nap, és kezdődik az Advent Óbudán programsorozat! Az első hétvégén Bognár Szilvia és zenekara hangolja az ünnepre a közönséget, majd Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere nyitja meg a rendezvénysorozatot, és ezután lesz a korcsolyapálya-avatás, illetve a Muzsikás együttes és Petrás Mária koncertje.

6. Az éjszakám a nappalod
November 26-tól
A mozikban

Novák (Czukor Balázs) nem tud aludni. Amióta odaköltözött a barátnőjéhez (Szamosi Zsófia), egy percre sem hunyta le a szemét. Nappal dolgozik, éjszakánként az utcákat járja: olyan helyekre és olyan emberek közé keveredik el, akiknek nem is álmodott a létezéséről. Bulizik, ismerkedik, élvezi a kettős életet, mindazt, amit ez az eddig ismeretlen Budapest kínál. Mire megszólal a vekker, mindig éppen sikerül visszabújnia a közös ágyba.
Ez pedig elég nagy galibát szül. Végre egy remek magyar filmre válthatsz jegyet, irány a mozi!

Forrás: Facebook/Az éjszakám a nappalod

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.