Simpson család terrortámadás Párizs megemlékezés rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat legutóbbi epizódjában többen is kiszúrták, hogy a rajzfilmsorozat alkotói különleges rejtett elemekkel emlékeztek meg a párizsi merényletek áldozatairól. 

A Simpson család legutóbbi részében egy pillanatra feltűnt a békejelbe oltott Eiffel-torony, a párizsiak iránti szolidaritás világszerte felkapott szimbóluma. Az epizód épp Lisa színészi ambícióiról szólt, így a Broadway egyik színházán volt látható az ominózus jelkép - írja az Origo.

Forrás: FOX

Talán az sem véletlen, hogy az épp játszott musicalnek aLafayette címet adták a rajzolók, hiszen a nyáron az amerikai Lafayette város egyik mozijában is volt lövöldözés. A Simpson család alkotói már a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni támadáskor is kifejezték együttérzésüket a franciákkal, akkor Maggie lobogtatott egy Je suis Charlie feliratú zászlót.

Elkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővelhttp://www.life.hu/kult/20151124-elkeszult-a-jatekkeszito-meseapplikacioja-szabo-gyozovel.htmlA BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében. Kult--Hősök: "Soha nem akartunk begyöpösödött banda lenni"http://www.life.hu/kult/20151121-hosok-jovore-tizenot-eves-hazank-egyik-legnepszerubb-hip-hop-csapat.htmlVajon mitől lesz ma valaki Magyarországon igazán sikeres előadó? Ez nem az Egyesült Államok, ahol hatalmas a zenei piac, így a legkisebbek is vígan elélnek egy rádiós top listából. Itthon keményen meg kell dolgozni, mind a szakma, mind a rajongók elismeréséért. Erre jó példa a Hősök, hazánk egyik legnépszerűbb hiphop együttese. A csapat jövőre ünnepli a 15. születésnapját, és bár az évek alatt sokat formálódtak, mindig megőrizték az egyediségüket. Kíváncsi voltam, vajon mi is az ő népszerűségük valódi kulcsa. Kult--Két díjat is nyert a Saul fia a hétvégénhttp://www.life.hu/kult/20151123-a-saul-fia-lengyelorszagban-es-a-zagrabi-filmfesztivalon-is-dijat-nyert.htmlSikeres hétvégét zárt a Saul fia, az alkotás ugyanis két díjat söpörhetett be az elmúlt két napban: egyet Lengyelországban, egyet pedig a zágrábi filmfesztiválon. KultOrigoElképesztő formában van a ma 70 éves Goldie Hawn!http://www.life.hu/kult/20151121-goldie-hawn-november-21-en-70-eves.html15 évet simán letagadhatna Goldie Hawn. Még leírni is hihetetlen, de a színésznő ma, november 21-én lett 70 éves. Kult--Így néznének ki kedvenc mesefiguráink nyugdíjasként - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151118-disney-figurak-nyugdij-utan-vicces-rajzok-kedvenc-mesefigurainkrol.htmlVicces rajzokat készített egy orosz grafikus gyermekkorunk kedvenc rajzfilmfiguráiról. KultOrigoItt az év legjobb karácsonyi reklámja - Zsepit elő!http://www.life.hu/kult/20151113-ilyen-meghato-karacsonyi-reklamot-reg-lathattunk-foszerepben-egy-ugyetlen-cica.htmlValószínűleg te sem fogod kibírni könnyek nélkül azt az angol reklámot, ami néhány napja került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. Főszerepben a föld legügyetlenebb cicája! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.