Vanessa Hudgens film Julianne Hough Broadway Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
38 év után újabb feldolgozást készítenek a legendás musicelből, amelyben John Travolta és Olivia-Newton John helyett népszerű fiatal színek játsszák majd a főszerepet.

2016. január 31-én mutatja be a Fox csatorna a film feldolgozását, a Grease: Live-ot, aminek a különlegessége az lesz, hogy élőben adják majd le. A produkció hivatalosan a Broadway-musical legújabb feldolgozása, de az alkotók a 78-as filmváltozat képi világára támaszkodtak.

Forrás: Fox

Sandyt Julianne Hough alakítja, aki a Díva és a Mindörökké rock című filmekben vált ismertté. A férfi főszereplőt, Danny-t a hazánkban kevésbé ismert Aaron Tveit játssza. Rizzót Vanessa Hudgens kelti életre, de a Jonas Brothersből ismert Nick Jonas is szerepel majd a filmben.

A Grease 10 legjobb pillanata

Ha egy majd' 30 éves musical dalaira a mai napig rázzák a popójukat bulikban az emberek, az azt jelenti: örökzöld klasszikusról van szó, és ez nem csak a zenére, de a filmre is igaz. Összegyűjtöttük a valaha egyszer, valaki által itthon Pomádénak elkeresztelt Grease legemlékezetesebb momentumainak tízes listáját. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.