Film készül Freddie Mercury életéből - Ő lesz a főszereplő!

film színész Ben Whishaw Freddie Mercury énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Queen legendás frontemberéről jövő nyáron kezdik el forgatni az életrajzi alkotást. A forgatókönyvírók már meg is találták a főszereplőt. 

Freddie Mercury-t a 35 éves színész, Ben Whishaw fogja játszani. A sztár olyan hollywoodi produkciókban szerepelt, mint A tenger szívében, vagy a Spectre című James Bond-alkotás. Hasonlóság alapján Sacha Baron Cohen játszotta volna Mercury-t, azonban ő a még élő bandatagokkal korábban összeveszett, így kiszállt a projektből - írja a Deadline.

Ben Whishaw, a film főszereplője Forrás: AFP

A film rendezőjét még keresik. A forgatókönyvet Peter Morgan írja, akit a nézők A mindenség elmélete című film egyik alkotójaként ismerhetnek.

Vér, és könnyek: Íme, az új Amerika Kapitány előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151125-chris-evans-ujra-visszater-amerika-kapitanykent-azonban-a-tortenet-nem-vart-fordulatot-vesz.htmlTemérdek akciót és meglepetést ígér az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere, melyben a Bosszúállók vonala helyett egy teljesen új irányba halad a történet. Kult--Párizs előtt tisztelgett a Simpson családhttp://www.life.hu/kult/20151124-igy-emlekeztek-meg-a-parizsi-merenyletek-aldozatairol-a-simpson-csalad.htmlA sorozat legutóbbi epizódjában többen is kiszúrták, hogy a rajzfilmsorozat alkotói különleges rejtett elemekkel emlékeztek meg a párizsi merényletek áldozatairól. Kult--Judy Garland Dorothy-ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmezehttp://www.life.hu/kult/20151124-judy-garland-dorothy-ruhaja-lett-a-vilag-egyik-legdragabb-jelmeze.htmlJudy Garland játszotta az Óz, a csodák csodája című klasszikus film Dorothy-ját. A filmben viselt ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmeze. Kult--Koncz Zsuzsa életműdíjat kapott http://www.life.hu/kult/20151124-eletmudijat-kapott-koncz-zsuzsa.htmlKoncz Zsuzsát az egész ország ismeri, leghíresebb dalait minden korosztály hallotta már. A gyönyörű hangú énekesnő életműdíjat kapott. KultOrigoElbűvölő! Kutyus készítette az esküvői videóthttp://www.life.hu/kult/20151124-igy-nez-ki-ha-a-kutyad-kesziti-az-eskuvoi-videot.htmlRyder hátára egy GoPro kamerát szereltek, ami segítségével fel tudta venni gázdái nagy napját. A végeredmény egyszerűen bámulatos! KultOrigoÍgy néznének ki kedvenc mesefiguráink nyugdíjasként - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151118-disney-figurak-nyugdij-utan-vicces-rajzok-kedvenc-mesefigurainkrol.htmlVicces rajzokat készített egy orosz grafikus gyermekkorunk kedvenc rajzfilmfiguráiról. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.