Hallgasd meg, mi volt a sláger 1910-ben Magyarországon!

Forrás: Origo -
sláger zene érdekesség évtized zenelejátszó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi időutazásra hív minket egy zenei oldal. Meghallgathatod, hogy egy adott évtizedben mi szólt napi szinten a rádióban.

A Radiooooo lényege, hogy egy nagy térképen rábökhetünk egy adott országra, ezután beállíthatjuk, hogy lassú, vagy gyors zenét szeretnénk meghallgatni. Ha megadtuk a következő opciókat, egymás után jönnek a számok azokból az évekből, amiket kiválasztottunk. Ha regisztrálunk is, akkor like-olhatjuk és meg is oszthatjuk a kedvencünket, sőt, akár mi is posztolhatunk, hogy bővüljön a zenetár.

Forrás: Origo
Újabb elismerés! A legrangosabb filmes listára került fel a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20151127-a-saul-fia-a-legrangosabb-filmes-listan-nyolcadik-helyre-ke.html2015 legjobb filmjei között hozta le a Saul fiát a világ legnagyobb elismerésnek örvendő filmes magazinja. KultOrigoVér, és könnyek: Íme, az új Amerika Kapitány előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151125-chris-evans-ujra-visszater-amerika-kapitanykent-azonban-a-tortenet-nem-vart-fordulatot-vesz.htmlTemérdek akciót és meglepetést ígér az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere, melyben a Bosszúállók vonala helyett egy teljesen új irányba halad a történet. Kult--Íme az első képek az új Grease-filmből!http://www.life.hu/kult/20151125-a-grease-ujabb-valtozata-januar-31en-lathato-a-teveben.html38 év után újabb feldolgozást készítenek a legendás musicelből, amelyben John Travolta és Olivia-Newton John helyett népszerű fiatal színek játsszák majd a főszerepet. Kult--Saját magáról készült szobrot zúzott szét a meztelen művészhttp://www.life.hu/kult/20151124-sajat-magarol-keszult-szobrot-zuzott-szet-a-meztelen-muvesz.htmlAz ukrán Maria Kulikovska modern művész a Saatchi Galériában keltett nagy feltűnést új alkotásával. Kult--24 évvel ezelőtt debütált A szépség és a szörnyeteghttp://www.life.hu/kult/20151122-a-szepseg-es-a-szornyeteg-tobb-mint-husz-eve-varazsolt-el-minket-ma-van-az-evfordulo.htmlDisney egyik legszebb és leggyönyörűbb romantikus történetét ezen a napon mutatták be országosan Amerikában. A filmet később Oscar-díjra is jelölték. KultOrigoA Vastag-tesók éneklik a Toyboyt A Játékkészítőbenhttp://www.life.hu/kult/20151124-a-vastag-tesok-eneklik-a-toyboyt-a-jatekkeszitoben.htmlA tavaly bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical egyik nagy slágere volt Hüvelyk Matyi dala, a Toyboy. Bár Hüvelyk Matyi nem lesz az idei darabban, de marad a dal, amit Babszem Jankó, azaz Vastag Csaba és öccse énekel majd. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.