Megjelent A Játékkészítő megújult albuma

2015.11.30. 17:00

Megérkezett az üzletekbe A Játékkészítő pop-show musical vadonatúj albuma, rajta a tavalyi platinalemez népszerű dalaival és öt teljesen új nótával.

Régi és új szereplőkkel, egyedi látványtechnikával és újabb dalokkal kiegészülve kerül színre december végén A Játékkészítő című mese-musical. Az Orbán Tamás- Rakonczai Viktor szerzőpáros öt nótával bővítette a tavalyi repertoárt, köztük a már jól ismert Képzeld el és megkapod!, című slágerrel.

Forrás: Facebook/Játékkészítő

A Játékkészítő „ars poeticájának" is tekinthető szerzeményt négy kiváló énekes, a Hajasbabát alakító Radics Gigi, immár a darab történetében is szerepet kapó Hien, és két újonnan csatlakozott „játékkészítő", Vastag Csaba és Vastag Tamás adja elő. Az új lemezen Vastag Csaba énekli a Toyboy dalát, saját számot kapott a címszereplő Stohl András, de dalra fakad a Kalóz szerepében látható Kamarás Iván és a Dzsinnt játszó Hajdu Steve is. És természetesen ott vannak a régi slágerek - mások mellett - Nagy Feró, a Király testvérek, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Herrer Sára és Radics Gigi előadásában.

Stohl AndrásOroszlán SzonjaKamarás IvánVastag CsabaVastag TamásRadics GigimegjelenésalbumA Játékkészítő