Íme, az öt kedvenc beszólásunk Az ördög Pradát viselből

Anne Hathaway Az Ördög Pradát visel színésznő film beszólás Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 év telt el azóta, hogy Lauren Weisberger kiírta magából a Vouge legendás főszerkesztője, Anna Wintour által okozott sérelmeket. A könyvből később film készült, mely tökéletesen megjelenítette a divatvilág kegyetlen játszmáit. 

Csípős beszólások és szúrós tekintet - a Meryl Streep által megformált karakter láttán sokan azt kívántuk, hogy soha ne kerüljünk ilyen főnök közelébe. Az ördög Pradát visel persze bővelkedik sziporkázó beszólásokban is, melyekből most mi is szemezgettünk. Íme!

Forrás: Northfoto

"Ohh, kukoricaleves? Érdekes választás. Tudtad, hogy ettől a levestől lesz a narancsbőr?"

"Valld be Andy, eladtad a lelked, amikor felvetted a Jimmy Choo szandált. Láttam!"

"Az új fogyókúrám nagyon hatásos, nem eszem semmit. Ha az ájulás környékez, bekapok egy falat sajtot."

"Nem robbanhatok le, Valentinóban megyek."

"Betűzné a Gabbanát? Halló? Akkor nem."

Hoppá! Soha nem látott fotók kerültek elő a 18 éves Madonnárólhttp://www.life.hu/kult/20151126-madonna-18-eves-korabol-kerultek-elo-soha-nem-latott-fotok.html1976-ban, a Michigan Egyetemen készültek a most előkerült fotók Madonnáról, akit akkor még nem ismert a világ. Kult--Adele slágere, ahogy még sohasem hallottad – Vicces videóhttp://www.life.hu/kult/20151201-adele-enekesno-hello-cimu-dala-a-the-roots-es-jimmy-fallon-kozremukodesevel.htmlAz aranytorkú énekesnő a műsorvezető, Jimmy Fallon és a The Roots együttes tagjaival együtt keltette életre a Hello című számot – egy aprócska kis csavarral. Kult--9 hétköznapi tárgy, aminek olyan a hangja, mint Csubakkáé - Videó!http://www.life.hu/kult/20151130-vicces-video-csubakka-hangjat-utanozzak-hetkoznapi-targyak-segitsegevel.htmlJimmy Kimmel előszeretettel közöl műsorában vicces és ötletes otthoni videókat a nézőktől. Most pár lelkes Star Wars-rajongó küldött neki felvételeket Han Solo szőrős barátjáról. KultOrigoSikersorozatban tér vissza a Született feleségek vörös Bree-jehttp://www.life.hu/kult/20151128-sikersorozatban-ter-vissza-a-szuletett-felesegek-voros-bree-je-marcia-cross-a-quanticoban.htmlBree, vagyis Marcia Cross az ősz sikersorozatában, a Quanticóban t az FBI igazgatójának feleségét alakítja majd.Kult--7 igazi gengszter, akinek az élete filmet ihletetthttp://www.life.hu/kult/20151127-7-igazi-gengszter-akinek-az-elete-filmet-ihletett-clyde-barrow-al-capone-henry-hill-jacques-mesrine.htmlA bostoni alvilág egykori hírhedt ura, James „Whitey” Bulger a főhőse a most bemutatott Fekete misének, Johnny Depp alakításában. A mozi mindig is imádta a gengsztereket, és gyakran vitte filmre valóban élt és rettegett bűnözők életét. Összegyűjtöttünk hét emlékezetes példát. KultOrigoHallgasd meg, mi volt a sláger 1910-ben Magyarországon!http://www.life.hu/kult/20151127-itt-megtalalod-mikor-milyen-zene-volt-a-slager-hallgass-bele-orok-klasszikusokba.htmlIgazi időutazásra hív minket egy zenei oldal. Meghallgathatod, hogy egy adott évtizedben mi szólt napi szinten a rádióban. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.