Havas Jonnal indul a Trónok harca legújabb előzetese

Forrás: HBO -
halál Havas Jon sorozat előzetes szereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Jon nagyon is él – legalábbis ha hihetünk a nagysikerű fantasy sorozat legújabb előzetesének.

Életben marad-e vagy sem, mindenki kedvenc Trónok harca-karaktere? A nagysikerű HBO sorozat ötödik évadának záróepizódja óta minden rajongó tűkön ülve várja, hogy kiderüljön, mi lesz a sorsa a Kit Harington által megformált Havas Jonnak – erre pedig a sorozat készítői is alaposan rájátszanak.

Forrás: HBO

Legutóbb például őt tették az új évadot népszerűsítő reklámplakátra, most pedig 15 teljes másodpercig figyelhetjük az Éjjeli Őrség vezérét, akinek meggyilkolása nem csupán minket, földi halandókat, hanem kolléganőjét, Emilia Clarke-ot is könnyekre fakasztotta. Íme, a Trónok harca legújabb előzetese:

Megvásárolható a Trónok harca dildótrónjahttp://www.life.hu/news/20150621-megvasarolhato-a-tronok-harca-dildotronja.htmlKi tudja, hány nemesi család fog egymással szembeszállni a közel 300 ezer forint értékű dildótrónért. News--Street food és 3D-s fényfestés – Karácsony előtt ünneplőbe öltözik a Szent István térhttp://www.life.hu/kult/20151120-streed-food-utca-nyilik-a-bazilika-elotti-adventi-vasaron.htmlKülönleges látvánnyal, nagyszerű ízekkel és lebilincselő programokkal várják az érdeklődőket a Szent István téri adventi vásáron: streed food árusokkal, korcsolyapályával és 3D-s fényfestéssel készülnek a szervezők. Kult--Szépészeti beavatkozáson vett részt a Trónok harca sztárja?http://www.life.hu/drlife/20150623-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-feltotette-az-ajkait.htmlSenki sem gondolná a Trónok harca gyönyörű Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke-ról, hogy elégedetlen lehet a testével. Pedig az Instagram oldalára feltöltött képeiből úgy tűnik, apró változtatásokat hajtott végre magán. Dr. LifeOrigoNe! Később kezdődik a Trónok harca hatodik évada http://www.life.hu/kult/20151103-csuszik-a-tronok-harca-hatodik-evadanak-premierdatuma-a-rajongok-duhosek.htmlA HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. KultOrigoÍgy bolondoznak együtt a Trónok harca sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tronok-harca-sztarjai-az-emmy-galan-alltak-ossze-egy-kozos-szelfire.htmlElindult a díjátadó szezon, így a következő hónapokban igen pörgős élete lesz a sztároknak. Az első nagyobb esemény a vasárnap este megrendezett Emmy-gála volt, amelyen a Trónok harca stábja rekordszámú, 12 díjat vehetett át. TV + SztárokOrigoA Trónok harca tarolt a Kreatív Emmy-díjak gálájánhttp://www.life.hu/kult/20150913-a-tronok-harca-tarolt-a-kreativ-emmy-dijak-galajan.htmlNyolc díjjal tarolt az amerikai televíziózás Kreatív Emmy-díjainak átadásán a Trónok harca című fantasysorozat, de öt díjat vitt el a szombat esti Los Angeles-i gáláról az Amerikai Horror Story: A rémségek cirkusza című tv-sorozat is.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.