Melissa McCarthyt sokkot kapott: Összetört a szíve!

Forrás: AFP/Michael Buckner -
sorozat Mike és Molly Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa McCarthyt sokkolta, hogy elkaszálták sorozatát, a Mike és Molly-t. A Twitteren írt a fájdalmáról.

Mint arról korábban az Origo beszámolt, a hatodik évaddal véget ér a Mike és Molly című vígjátéksorozat.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Úgy tűnik, a női címszereplőt, Melissa McCarthyt eléggé megrázta a hír, ezt posztolta a Twitteren:

"Sokkot kaptam és összetört a szívem, amikor a CBS elkaszálta a Mike és Molly-t. Akár 50 további évig is dolgoztam volna ezen a sorozaton. Hiányozni fog a második családom" - írta.

Melissa McCarthyt annak idején ezzel a szereppel kezdték felkapni, majd a Koszorúslányok-ért Oscarra is jelölték. A Forbes szerint jelenleg Hollywood harmadik legjobban fizetett színésznője Jennifer Lawrence és Scarlett Johansson mögött.

Joseph Gordon-Levitt Yodaként ment a Star Wars-premierre - Fotó!http://www.life.hu/kult/20151215-joseph-gordon-lewitt-star-wars-premieren-paradezott-yoda-jelmezben-foto.htmlA színész igazán viccesre vette a figurát, és úgy döntött, hogy a film egyik híres karakterének öltözve megy el a világpremierre. Kult--Hurrá! Nézd bele a Harry Potter új részébe http://www.life.hu/kult/20151215-a-harry-potter-uj-elozetese-lattan-leeseik-az-allad-jovo-novemberben-debutal-video.htmlBefutott J.K. Rowling legendás történetek folytatása, mely jövő novemberben kerül a mozikba. A videó láttán már most alig bírunk magunkkal. KultOrigoLegyen neked is Star Warsos profilképed - Így csináld! http://www.life.hu/kult/20151215-star-wars-profilkeppel-varjak-a-premiert-a-legnagyobb-fanok-igy-keszits-te-is.htmlMár csak pár napot kell aludni, hogy megnézhessük a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmet, ez alkalomból pedig ellepték a Facebookot a fénykardos profilképek. Megmutatjuk, hogyan ragadhatsz te is fegyvert! Kult--Nézd meg, hogyan lett Daniel Radcliffe-ből Harry Potter - Videó! http://www.life.hu/kult/20151207-igy-kapta-meg-daniel-radcliffe-harry-szerepet-video-a-meghallgatasrol.htmlElőkerült egy felvétel arról a meghallgatásról, amelyen a 11 éves színészpalánta a Harry Potter és a bölcsek köve egyik ikonikus jelenetét olvassa fel. Ekkor még senki sem gondolta, hogy évekkel később a világ egyik legsikeresebb filmje válik belőle. KultOrigoKern András 18 év után újra filmet rendezetthttp://www.life.hu/kult/20151215-kern-andras-szinesz-rendezo-18-ev-utan-ujra-filmet-rendezett-gondolj-ram-cimmel.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész ezúttal egy Vámos Miklós-novellából készített „haláli" vígjátékot rendezte, melyet Ragályi Elemér fényképezett. Kult--Történelmi pillanat! Ferenc pápa elkészítette élete első szelfijét?http://www.life.hu/kult/20151215-ferenc-papa-elkeszitette-elso-szelfijet-elbuvolo-foto.htmlMinden idők legújítóbb szellemű egyházi vezetője, Ferenc pápa ezúttal is úttörő szerepet vállalt: ha minden igaz, elkészítette élete első szelfijét. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.