Legyen neked is Star Warsos profilképed - Így csináld!

Star Wars film Facebook profilkép premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár napot kell aludni, hogy megnézhessük a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmet, ez alkalomból pedig ellepték a Facebookot a fénykardos profilképek. Megmutatjuk, hogyan ragadhatsz te is fegyvert!

Jópofa, fénykardos profilképpel válhat bárki jedivé a Facebookon: a közösségi oldal ugyanis egy képszerkesztő alkalmazással kedveskedik a Star Wars-rajongóknak. A profilképkészítőt itt érheted el, a "Kipróbálom" gomb megnyomása után pedig rögtön a képszerkesztőben találod magad - írja az Origo.

Forrás: Origo

Az alkalmazás az éppen beállított profilképünket veszi alapul, de az könnyedén leváltható bármelyik feltöltött képünkre, csak a "Kép lecserelése" opcióra kell kattintani. A nagyító-kicsinyítő csúszkával a kép méretét szabályozhatjuk, a fotó mozgatásával pedig beállítható, hogy melyik területet használja fel a képkészítő. Ezután már csak a szimpatikus fegyvert kell kiválasztani: a felhasználók Kylo Ren háromágú fénykardja, vagy a hagyományos, kék fénykard közül választhatnak. A kész mű a "Beállítás profilképként" opcióval véglegesíthető. Ez akár örökre kinn maradhat, vagy csak tetszőleges ideig: beállíthatjuk, hogy egy óra, egy nap, vagy egy hét után automatikusan visszaváltson a Facebook a korábbi profilképünkre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.